Google Translate:
دانلود|آهنگ خارجی|کلیپ خارجی|آهنگ رپ|بیت|فول آلبوم|فول موزیک ویدیو|رپ خارجی|هیپ هاپ: Forums

Mp3Persia :: نمايش موضوعات - آلبوم سال خون شاهین نجفی +خبر

آلبوم سال خون شاهین نجفی +خبر

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

Mp3Persia صفحه اول انجمن -> کنسرت, فری استایل, مصاحبه

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

Daniyaal جنسیت:پسر
حالا تازه کاربر!
حالا تازه کاربر!

:وضعيت  آفلاین 
24 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 557
امتياز: 31979
تشکر کرده: 267
تشکر شده 220 بار در 117 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 15 مهر ماه ، 1389 20:30:14    موضوع مطلب: آلبوم سال خون شاهین نجفی +خبر پاسخ همراه با اعلان

کار میکس و مسترینگ کل آلبوم سال خون تموم شده و فقط میمونه کارهای حاشیه ای ،

به گفته خود شاهین از الان آبان ماه 1389 و نوامبر 2010 رو به خاطر بسپارید ( زمان قطعی پخش آلبوم )

بریم سراغ صحبت های خود شاهین که قسمت مربوط به آلبوم سال خون رو جدا کردم

... توی تراک ها ، کار "وای کشتی مارو" یکی از کارایی بود که زیاد دربارش سوال شد. این کار سه بخش داره . یه بخش به طنز کشیدن کسایی که کارهای سطحی موسیقی گوش می کنن. و البته به طنز کشیدن مولفین این نوع کارها.البته من مخالف وجود این نوع کارها نیستم چون برای به طنز کشیدن و البته گوش دادن خیلی از مردم لازمن. یه قسمت دیگه درباره ی کسایی که ادعای روشنفکری دارن و اما هنوز در معنای اون گیجن و در درون خودشون به شدت آدمهای عقب مونده و دگم هستن.یه قسمت دیگه که از دکتر و این حرفا بحث میشه تمسخر این عده و تلفیقی از اونها با گروه اوله. یعنی همین سیاسی های درپیتی که توی مراسم سیاسیشون هم باباکرم می رقصن. بحث باباکرم نیستا. مشکل اینه که اینا بعد از 30 سال زندگی توی غرب هنوز که هنوزه باید کلاه مخملی برقصن و هیچ چیز جدیدی یاد نگرفتن. جالبه که خیلیا فک می کنن ما با رقض مشکل داریم . که قبلنم گفتم. مشکل اینه که ما نمی تونیم چیز جدید یاد بگیریم. به همین دلیل خیلی از ماها هنوز بلد نیستیم با ریتم های رپ و راک چی کار کنیم و عینه اوسکولا وا میستیم و الکی کله تکون میدیم. حالا توی کنسرتای غربی جوونا خودشونو پاره می کنن. دیگه خفن تر از ریتم های رپ و راک. ؟
یه نکته ی دیگه . "دکتر" درواقع هر کسیه که ادعای دانستن داره اما خوب به قول اروپایی ها "ابله با سواده" .یعنی فقط می دونه ،اما قدرت تحلیل کردن نداره. کتابهاشو به دوش میکشه اما از خودش حرفی برای گفتن نداره. بعضیا دقیقن آخرین کتابی هستن که خوندن .
حالا بحث سال خون:آلبوم سال خون 11 تا تراک داره. 2 تا از این کارها(وای کشته مارو و برادر بر دار) رو قبلن شنیدین. اما این بار با میکس و مستر درست و حسابی و با یه تغییرات کوچک می شنوین. یه کار دیگه که اسمش"دکتر" است قبلن یک بار توی برنامه ی کوک بی بی سی اجرا کردم . اما نصفه شنیدین و قسمتای باحالشو نشنیدین.موسیقی کار هم کلن یه چیز دیگش با یه تنظیم روبراه و خفن.
یه کاری هست درباره ماجرای هک شدن وبسایت من توسط ارتش سایبری که گفتن به فرمان عظما انجام شده. یه حال درست و حسابی به این دوستان دادم و البته به عظمای عزیز.این کار گیلکی-فارسیه
یه کار دیگه هست که با زبانی تقریبن نزدیک به زبان "زندگی سگی ما" به گذشته ی زندگی من و تصاویر به جای مونده توی ذهنم می پردازه.ترانه ی راحتی نیست و فکر می کنم بعدن مجبورم بیشتر دربارش توضیح بدم.یه کار هس که فارسی- کردیه. نوید یه جوون کرد و با استعداد که الان عضو رسمیه شر موزیکه و با من همخونی کرده. این کار جواب به کسایی که دیگه چیزی برای گفتن ندارن و میگن که چرا رفتی اونور و اگه می تونی بیا اینجا بخون و...این دوستان هنوز نفهمیدن که رفتن و نخوندن بده نه اینکه بری و عمرتو بزاری برای مردمت که می خوان 2 کلام حرف دل بشنون. خوب اگه ما هم مث بقیه دنبال یه داستان دیگه بودیم که چن نفر می موند که حرف بزنه.این بحثم قدیمیه و تو شعر حرفا رو زدم. یه کار هس که درباره ی " نداری" و فقر و بی پولیه که از جهت بعضیا این حرفا توی اروپا چرته. اما باید بگم که حقیقته.حقیقته. حالا می شنوین. این کار روی استیل راک نوشته شده اما ترانه رپه.یه کار دیگه هس که فکر کنم جوونای توی ایران باهاش خیلی حال می کنن. یه کار طنز و انتقادی به اسم پارتی سیاسی.چیزی نمیگم تا بشنوین .سبکش رپ هاوسه. فقط پیشنهاد می کنم پیش از شنیدن این کار سریال دایی جان ناپلئون رو یه دور ببینید.یه کار دیگه هست که عاشقانس اما نه عشق میون یه دختر و پسر. بلکه عشق میون دو تا پسر. این کار از زبان یه همجنسگرا نوشته شده .
کار دیگه ،کاری رپ-پاپه که با دو نفر از بچه های ایران(میلاد مفرد و امیر عظیمی) خونده شده و یه کار احساسیه.قسم.
ترانه ای هست به اسم سال خون که مشخصن درباره ی مسائل انتخابات و اتفاقات بعد از اونه که همه چیز روشن توش گفته شده
تمامی آهنگ ها به جز 3 تا کار ،از کارهای خودمه . 2 تا آهنگ(پارتی سیاسی و برادر بر دار) از دوست خوب و هنرمندم بابک خزایی هست ویک کارم که بچه های ایران (میلاد مفرد و امیر عظیمی) ساختن و با میکس دوستی به نام فرعون.تنظیم کارها هم از بابک عزیز ه و میکس و مسترینگ کارها هم توی یکی از استدیو های خوب و مجهز شهر کلن با مدیرییت مجید کاظمی انجام شده. مجید خودش از اعضای جدید آنتی کاریزماس و خودش به تنهایی 3،4 تا ساز می زنه و آهنگسازی می کنه و ترانه هم می نویسه.ضبط کارها هم توی استودیو "این لاین" شهر دووسلدورف انجام شده
شهریار احدی رفیق همیشگیم تمامی کارهای ویدئویی و کاور و عکس آلبوم رو انجام میده. پانیس هم با صدای زیباش منو در کارها همراهی کرده.ما بنا بر تجربیات گذشته و طبق سیستم غربی روی فیلم هاشون، تصمیم گرفتیم که شنیدن این آلبوم رو به جوونای زیر پانزده سال پیشنهاد نکنیم .به این ترتیب دیگه ما مسئول این نیستیم که کسی انتقاد کنه که چرا حرفا رک و بی پرده اس. لطفن جلوی خونواده و بابا مامانتون (اگه سنتی هستن و باهاشون راحت نیستین ) گوش نکنین. این همه خواننده ی پاپ هست که ترانه های دوست دارم و خدا و پیغمبرو ... دارن. یه 100 گرم تخمه بگیرین و بشینین دور هم گوش کنین. کار ما مال این فضا ها نیس.این آلبوم برای اولین بار توسط خود "شر میوزیک" منتشر میشه و امیدواریم که کار اثرگذار و قوی منتشر بشه.ما از همه ی امکانات مادی و انسانی خودمون استفاده کردیم تا موسیقی مستقل ایرانی بتونه سرپا و زنده باشه.روزیکه کارهای اولمون منتشر میشد هیچکی فکر نمی کرد که این کارها اینطور بتونه نظر مردم رو جلب کنه.
دیگه فقط و فقط می مونه نظر خود مردم. من هیچوقت از کارهام دفاع نمی کنم و نکردم .چرا که معتقدم پس از زایش کارها ،اونا متعلق به من نیستن.هیچ کاری بدون عیب و نقص نیست و همیشه میشه گفت که میشد بهتر باشه.ما هم به این امید داریم کار می کنیم که دو فردای دیگه جوونای بعدی با افتخار بگن که چی توی موبایل هاشون دارن و سرشونو بالا بگیرن که چه ترانه هایی گوش میدن و بیشنن و خودشون کارها رو تحلیل کنن و حرف بزنن. یقینن ترانه های ما برای وقت گذرونی وخوش باشی لحظه ای نیست. همونطور که گفتم باید مستانه بچرخین و ضجه بزنین .شمارش معکوس.ما شررررریم چرا که دیگه از خیر خسته شدیم و بهش باور نداریم.
از طلا گشتن پشیمان گشته ایم
مرحمت فرموده مارا مس کنید
یه نکته یادم رفت درباره ی خرید آلبوم در ایران
ما داریم روی 3 منطقه کار می کنیم
شمال ایران
تهران
و کردستان
اگه همه چی ردیف بشه آلبوم رو از راه هایی که معرفی می کنیم می تونید به دست بیارید
شرررریم

آخرين ويرايش توسط Daniyaal در تاريخ شنبه، 24 مهر ماه ، 1389 00:54:37; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از Daniyaal تشکر کرده اند cc-56

Slipknot جنسیت:پسر
معتاد Mp3 پرشیا!
معتاد Mp3 پرشیا!

14 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 4526
امتياز: 68624
تشکر کرده: 28
تشکر شده 456 بار در 48 پست
محل سكونت: Deathland

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 15 مهر ماه ، 1389 23:45:47    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

40 امتیاز داش دانی

یکی پشت درِ بیا در بازه مشتی!.......

بازگشت به بالا

AraZ جنسیت:پسر
کاربر پادو!
کاربر پادو!

25 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 140
امتياز: 629
تشکر کرده: 80
تشکر شده 40 بار در 3 پست
محل سكونت: TBZ

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 15 مهر ماه ، 1389 23:47:09    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مخسی خوب بود
ایشالا میاد جمیعا حال میکنیکم

بازگشت به بالا

cc-56 جنسیت:پسر
کاربر معمولی!
کاربر معمولی!

24 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 785
امتياز: 23797
تشکر کرده: 335
تشکر شده 413 بار در 141 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 16 مهر ماه ، 1389 12:50:43    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ایول داش شاهین
منتظر آلبومت هستیم
حتما آلبومش از این آلبوم بی سر و ته عرفان بهتر میشه تکست های شاهین حرف نداره

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

Daniyaal جنسیت:پسر
حالا تازه کاربر!
حالا تازه کاربر!

24 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 557
امتياز: 31979
تشکر کرده: 267
تشکر شده 220 بار در 117 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 24 مهر ماه ، 1389 00:53:36    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بروبچ همین الان خبر بهم رسید(البته برای شما خبر جالبی شاید نباشه ها)
دوستم به نام آرمین غیاث توی آلبوم شاهین نجفی تو اهنگ "قسم"حضور داره و با شاهین فیت داده

خودم هم این رو که شنیدم اینجوری شدم

بازگشت به بالا

Iverson
کاربر ریغو!
کاربر ریغو!

17 مهر ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 8
امتياز: 5
تشکر کرده: 3
تشکر شده 4 بار در 1 پست
محل سكونت: مشهد
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: شنبه، 24 مهر ماه ، 1389 13:26:36    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من با آهنگ بامداد آلبوم قدیمیش خیلی حال می کنم

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

Mp3Persia صفحه اول انجمن -> کنسرت, فری استایل, مصاحبه

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

پاسخ سريع:

شکلکهای بیشتر

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)