| نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
|
Morphine
 کاربر Mp3 128kb

| :وضعيت |
|
30 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 1773
امتياز: 22390
تشکر کرده: 284
تشکر شده 354 بار در 166 پست
محل سكونت: اینترنت حالت شخصی من: 
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 12 بهمن ماه ، 1390 18:34:46 موضوع مطلب: نوکیا همچنان در صدر لیست فروش جهانی موبایل |
|
|
ه نظر شما در سال ۲۰۱۲ سرنوشت این شرکت ها چگونه ورق خواهد خورد و شاهد چه تغییری در این جایگاه ها (و مهمتر از آن تکنولوژی ها) خواهیم بود؟ نارنجی: بازار داغ ارائه گزارش های مالی سال ۲۰۱۱ حسابی داغ است و پس از گزارش اپل و خبر سه شرکت سامسونگ، موتورولا و نینتندو ، حالا نوبت به بررسی گزارش مالی شرکت نوکیا می رسد. چیزی که در این گزارش بیش از همه به چشم می آید، این موضوع است که نوکیا هنوز صدرنشین بازار جهانی فروش موبایل است.
گزارشی که دو روز پیش منتشر شده، میزان فروش اسمارت فون ها در دنیا و همچنین میزان فروش کلی گوشی موبایل شرکت های مهم این کارزار را منتشر کرده است. طبق تحقیقات انجام شده اپل با فروش ۳۷ میلیون دستگاه تلفن همراه هوشمند در صدر جدول اسمارت فون ها در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۱ ایستاده است که این به معنی قبضه کردن ۲۳.۹ درصد از این بازار است. سامسونگ هم با فروش ۳۶.۵ میلیون اسمارت فون و سهم ۲۳.۵ درصدی از بازار جهانی بر روی سکوی دوم ایستاده است. نوکیا هم توانسته سکوی سوم را از آن خود کرده و با فروش ۱۹.۶ میلیون اسمارت فون در سه ماهه چهارم ۲۰۱۱ سهم ۱۲.۶ درصدی از بازار را به دست آورد.
اما هنگام محاسبه کل گوشی های موبایل فروخته شده در سه ماهه سوم سال گذشته و همچنین کل فروش سال ۲۰۱۱ دنیای موبایل، داستان به کلی متفاوت است. نوکیا در سال گذشته بیش از ۴۱۷.۱ میلیون دستگاه گوشی موبایل فروخته است که از این مقدار ۱۱۳.۵ میلیون دستگاه متعلق به سه ماهه آخر سال است. در سال ۲۰۱۱ نوکیا صاحب ۲۶.۹ درصد سهم در بازار جهانی موبایل بوده و سامسونگ در جایگاه دوم بعد از نوکیا قرار می گیرد.
سامسونگ در سال گذشته بیش از ۳۲۷.۴ میلیون دستگاه موبایل فروخته که ۹۵ میلیون دستگاه متعلق به سه ماهه آخر سال است و سهم ۲۳.۱ درصدی را برای این شرکت به ارمغان آورده است. اما اپل در سال گذشته تنها توانسته ۹۳ میلیون دستگاه فروش داشته باشد که سهم ۸.۳ درصدی بازار را به وی اختصاص داده است. این شرکت در سه ماهه چهارم سال گذشته ۳۷ میلیون دستگاه موبایل فروخته است. بقیه فروش موبایل در ۲۰۱۱ با ۷۱۳.۹ میلیون دستگاه، در اختیار دیگر شرکت های تولید کننده موبایل بوده است.
میزان کل فروش موبایل در سال ۲۰۱۱ هم تقریبا ۱.۶ میلیارد دستگاه در کل جهان برآورد شده است که نسبت به سال گذشته رشد ۱۴ درصدی در استفاده مردم از این ابزار همراه را نشان می دهد. برخی آمارها هم نشان می دهد که هم اکنون در سراسر دنیا بیش از ۶ میلیارد گوشی موبایل فعال بوده و به شبکه متصل هستند.
به نظر شما در سال ۲۰۱۲ سرنوشت این شرکت ها چگونه ورق خواهد خورد و شاهد چه تغییری در این جایگاه ها (و مهمتر از آن تکنولوژی ها) خواهیم بود؟ |
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از Morphine تشکر کرده اند Duck Walk |
|
 |
|
gogolimc
کاربر پادو!

|
5 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 167
امتياز: 16137
تشکر کرده: 29
تشکر شده 21 بار در 17 پست
محل سكونت: abadan
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 12 بهمن ماه ، 1390 18:40:28 موضوع مطلب: |
|
|
سامسونگ اپل سونی ازکسون نوکیا
نوکیا میخوره زمین با اینکه من خودم نوکیا بازم اما دیگه نمیتونه رقابت کونه _________________ doniai
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
ArmanDMX
 کاربر Mp3 64kb

|
1 آذر ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 1556
امتياز: 27506
تشکر کرده: 275
تشکر شده 249 بار در 147 پست
محل سكونت: New York
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
Duck Walk
 کاربر Mp3 56kb

|
22 فروردين ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 1239
امتياز: 9350
تشکر کرده: 256
تشکر شده 235 بار در 139 پست
محل سكونت: West Coast
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 12 بهمن ماه ، 1390 20:03:44 موضوع مطلب: |
|
|
هیچی نوکیا نمیشه.....من ک..سخلی کردم یکم صبر نکردم n8 بگیرم رفتم c5 خریدم....n8 خیلی شاخه باو.....تازه n9 هم ساختن.....اون یه چیزی فرا از ذهنه......بقیه مگه چی دارن....؟؟؟ بین اینا اپل رو قبول دارم که یه نوع جدیدی از گوشی رو روونه بازار کرده......سامسونگ که بعد اپل اومد اندروید بازی رو شروع کرد که مثلا کل اپل رو بخوابونه.....که من زیاد قبولش ندارم....سونی هم که بیشتر الان تو کار طرح گوشی کار میکنه به نظرم تا تکنولوژی........نوکیا بهتره......حالا هم که با مایکروسافت قرار داد بسته دیگه یه چیز شاخ میخواد بده بیرون......_________________ Motherfuckers tell me - I'm too West coast
They act like they scared of me - I'm too West coast |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
CopKiller
 مدیر سایت

|
12 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 2784
امتياز: 64442
تشکر کرده: 13
تشکر شده 594 بار در 329 پست
محل سكونت: پلاك13
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 12 بهمن ماه ، 1390 20:13:05 موضوع مطلب: |
|
|
باو این HTC Zeta که یکی از بکس گفته / خیلی شاخه...
فقط CPU ها رو چک کنین ( گوشی ها شاخ حال حاضر بازار ):
1- iPhone 4 ( & 4s ): 1000
2- N9: 1000
3- Lumia 800: 1400
4- Sony Xperia S: 1500
5- HTC Zeta: 2500
 _________________ شب رقص جهنم برای آنها، سقوط ذهن برای تو |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
lilramin
کاربر پادو!

|
10 بهمن ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 136
امتياز: 1215
تشکر کرده: 10
تشکر شده 25 بار در 16 پست
محل سكونت: تهران
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 12 بهمن ماه ، 1390 21:42:58 موضوع مطلب: |
|
|
| داش اهورا zeta هنو نیومده الان پردازنده شاخ فقط htc sensation xl |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
gogolimc
کاربر پادو!

|
5 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 167
امتياز: 16137
تشکر کرده: 29
تشکر شده 21 بار در 17 پست
محل سكونت: abadan
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
UARAL
 کاربر معمولی!

|
23 مرداد ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 776
امتياز: 10696
تشکر کرده: 574
تشکر شده 230 بار در 167 پست
محل سكونت: tehran
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
Fat-Dogg
 کاربر پادو!

|
24 خرداد ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 164
امتياز: 4822
تشکر کرده: 49
تشکر شده 19 بار در 11 پست
محل سكونت: Tehran
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 13 بهمن ماه ، 1390 17:10:17 موضوع مطلب: |
|
|
GLX>Nokia
من همه گوشیام تا الان نوکیا بوده قیمت بالا امکانات در حد پشم_________________ Curtis Jackson Is O.G Original GAY Ggggg-UNOT
Black Wall Street 4 LiFe
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
051051
 کاربر پادو!

|
30 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 209
امتياز: 1520
تشکر کرده: 10
تشکر شده 38 بار در 11 پست
محل سكونت: مشهد
|
ارسال شده در: شنبه، 15 بهمن ماه ، 1390 03:18:03 موضوع مطلب: |
|
|
| Duck Walk مي نويسد: | | هیچی نوکیا نمیشه.....من ک..سخلی کردم یکم صبر نکردم n8 بگیرم رفتم c5 خریدم....n8 خیلی شاخه باو.....تازه n9 هم ساختن.....اون یه چیزی فرا از ذهنه......بقیه مگه چی دارن....؟؟؟ بین اینا اپل رو قبول دارم که یه نوع جدیدی از گوشی رو روونه بازار کرده......سامسونگ که بعد اپل اومد اندروید بازی رو شروع کرد که مثلا کل اپل رو بخوابونه.....که من زیاد قبولش ندارم....سونی هم که بیشتر الان تو کار طرح گوشی کار میکنه به نظرم تا تکنولوژی........نوکیا بهتره......حالا هم که با مایکروسافت قرار داد بسته دیگه یه چیز شاخ میخواد بده بیرون...... |
کسخولی اگه پول به ان ایت بدی...برو سمت اچ تی سی _________________ هيچوقت گريه نکردم جنگيدم با سرنوشت
هميشه خط زدم هرچی که واسم نوشت
چون يه روزی مياد و رسيده وقته وداع
پس زندگی کن، نکن از پشته پنجره نگاه
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
Duck Walk
 کاربر Mp3 56kb

|
22 فروردين ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 1239
امتياز: 9350
تشکر کرده: 256
تشکر شده 235 بار در 139 پست
محل سكونت: West Coast
|
ارسال شده در: شنبه، 15 بهمن ماه ، 1390 14:23:38 موضوع مطلب: |
|
|
| 051051 مي نويسد: | | Duck Walk مي نويسد: | | هیچی نوکیا نمیشه.....من ک..سخلی کردم یکم صبر نکردم n8 بگیرم رفتم c5 خریدم....n8 خیلی شاخه باو.....تازه n9 هم ساختن.....اون یه چیزی فرا از ذهنه......بقیه مگه چی دارن....؟؟؟ بین اینا اپل رو قبول دارم که یه نوع جدیدی از گوشی رو روونه بازار کرده......سامسونگ که بعد اپل اومد اندروید بازی رو شروع کرد که مثلا کل اپل رو بخوابونه.....که من زیاد قبولش ندارم....سونی هم که بیشتر الان تو کار طرح گوشی کار میکنه به نظرم تا تکنولوژی........نوکیا بهتره......حالا هم که با مایکروسافت قرار داد بسته دیگه یه چیز شاخ میخواد بده بیرون...... |
کسخولی اگه پول به ان ایت بدی...برو سمت اچ تی سی |
داش n8 خیلی مزیت های ردیفی داره.....منوش خیلی شبیه اندرویده......دوربینشم که 8 ته.....خودش سیستم wifi داره که راحت میتونی به نت وصل شی.....خیلی مزیت های دیگه هم داره......
نمیدونم چرا ولی پسر عموم htc خرید ولی من دیدم اصن باش حال نکردم......._________________ Motherfuckers tell me - I'm too West coast
They act like they scared of me - I'm too West coast |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
Shahab Eminem
 ناظر بخش رپ و هیپ هاپ

|