Google Translate:
دانلود|آهنگ خارجی|کلیپ خارجی|آهنگ رپ|بیت|فول آلبوم|فول موزیک ویدیو|رپ خارجی|هیپ هاپ: Forums

Mp3Persia :: نمايش موضوعات - پایگاه هوادارن متال و راک

پایگاه هوادارن متال و راک
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  بعدي

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

Mp3Persia صفحه اول انجمن -> آنالیز و نقد آهنگ ها

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

Shahab Eminem جنسیت:پسر
ناظر بخش رپ و هیپ هاپ
ناظر بخش رپ و هیپ هاپ

:وضعيت  آنلاین 
6 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 2746
امتياز: 36328
تشکر کرده: 310
تشکر شده 353 بار در 191 پست
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: جمعه، 12 شهريور ماه ، 1389 23:20:17    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

02/01._Graden_Of_Eden.avi

03/01._Welcome_To_The_Jungle.avi

04/01._yesterdays.avi

05/01._You_Could_Be_Mine_-_Guns_N_Roses.avi

06/02._Don_t_Cry_-_Guns_N_Roses.avi

07/02._Estranged.avi

08/02._sweet_Child_O_mine.avi

09/02._The_Garden.avi

10/03._dead_horse.avi

11/03._Live_and_Let_It_Die.avi

12/03._Paradise_city.avi

13/03._Since_I_Don_t_Have_You.avi

14/05._patience.avi

16/GNR_-_NR__mozac_D.rar

17/Gun_-_Jungle__mozac_D.rar

18/Gun_-_Sweet__mozac_D.rar

19/Gun_-_Paradise__mozac_D.rar

20/Gun_-_Patience__mozac_D.rar

21/Gun_-_The_Garden__mozac_D.rar

22/GNR_-_Y__mozac_D.rar

23/Gun_-_Live__mozac_D.rar

24/GNR_-_SIDHY__mozac_D.rar

25/GNR_-_GOE__mozac_D.rar

26/GNR_-_E__mozac_D.rar

27/GNR_-_DH__mozac_D.rar

28/GNR_-_DYC__mozac_D.rar

29/GN_R_-_YCBM__mozac_D.rar

اینم فول موزیک ویدیو guns n' roses که با اسلش خیلی حال میکنم

Shahab ANOBEL

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

Slipknot جنسیت:پسر
معتاد Mp3 پرشیا!
معتاد Mp3 پرشیا!

:وضعيت  آفلاین 
14 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 4526
امتياز: 68624
تشکر کرده: 28
تشکر شده 456 بار در 48 پست
محل سكونت: Deathland

ارسالارسال شده در: شنبه، 13 شهريور ماه ، 1389 00:58:24    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

200 امتیاز داش شهاب

یکی پشت درِ بیا در بازه مشتی!.......

بازگشت به بالا

ناظر بخش رپ و هیپ هاپ
ناظر بخش رپ و هیپ هاپ

6 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: شنبه، 13 شهريور ماه ، 1389 08:48:23    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مرسی داش امیر

Shahab ANOBEL

بازگشت به بالا

ناظر بخش رپ و هیپ هاپ
ناظر بخش رپ و هیپ هاپ

6 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 14 شهريور ماه ، 1389 00:15:48    موضوع مطلب: shahab eminem پاسخ همراه با اعلان

نام: Fred

نام خانواد گی : Durst

تاریخ تولد : ۲۰ آگوست ۱۹۷۱

سمت در گروه : خواننده و رهــبـر و كارگردان گروه Limp Bizkit

محل تولد : در گاستانیا در شمال كارولینا به دنیا آمد و بزرگ شد.

توضیح : او كارگردان همه وید یو كلیپ های لیمپ بیزكیت هست و خواهد بود.

فرد در قسمت بیوگرافیه سایتش می گوید : من دانش آموز خوبی در مدرسه نبودم من دوست داشتم معلمهای كودن واحمق خود را بوس كنم وهنوزنمی دونم درسهایم راچطورپاس کردم.(باورش نمی شه كه د یــپلـم گرفته) مدرسه برای من تنها مکانی بود برایبازی واسکیت وضرب و موسیقی و رقص اما من با این احوال درسهایم را قبول شد م...

چون نمی توانستند مرا تحمل كنند فارق التحصیلم كردند...معلم مورد علاقه فرد یك شخص شیك پوش بوده است.من در ادامه تحصیل خود را شكست خورده می دانم.فرد د ر د وران جوانی مدتی را در نیروی دریایی ایالات متحده سپری کرد.

اودر۲۰ سالگی با دختری به نام آدریانو ازدواج كرد.پس از ۱سال از هم جدا شد ند.

فرد می گوید: من درسان فرانسیسکوزندگی می کردم وبعد ازمدتی ازدواج کردم وبعد ازمدتی متوجه شدم که همسرم مانعی برای من است و با او دچار درگیری شدم وهردو بهزندان رفتیم.من فقط مدت کوتاهی در زندان بودم واین برای اولین بار بود که من به زندانرفتم . این ماجرا خیلی ناگوار بود . من فقط گفتم که میخواهم جبران کنم و دوباره همه چیزرا ازاول شروع می کنم. بعد ازمدتی برگشتم به شمال کارولینا برای خداحافظی ازدوستانموهمچنین از پارکی که در آن اسکیت بازی می کردم زیرا من یکی از کسانی بودم کهروی بازی من سرمایه گذاری شده بود.سپس بعد از تهیه ماشین به سمت فلوریدا رفتم وهمه چیزرا ازاول شروع کردم. من برای مردم کارهای هنری می کردم و سپس شروعکردم به خالکوبی که در آن زمان در کمتر جایی وجود داشت.

من گناهانی را مرتکب شدم که باور کردنش مشکل است. نیاز به کمک داشتم ودستی که دست مرا بگیرد زیرا من کسی بودم که دوران کودکی به علت سرکشی تمام وقت را در اتاق های بسته حبس بودم ...

فرد دارست ازبزرگان موسیقی است که درون مایه آن مبارزه با فساد و گناه است...

نام :Wes

نام خانواد گی :Borland

تاریخ تولد :۷ فوریه ۱۹۷۵

سمت در گروه : گیتاریست

محل تولد : Nashville

توضیح : پدرش یك كشیش بود. وس قبل ازاینكه به گیتار روی بیاورد موسیقی

را باشیپور دنبال می كرد. .

وس در روز ۱۰ آوریل ۱۹۹۸ با دوست دخترش ازدواج کرد.

نام :John

نام خانواد گی :Otto

تاریخ تولد :1977

سمت در گروه : د رامر

توضیح : جان پسر عموی سم ریورس است و هنگامی به گروه معرفی شد که سم و فرد

تازه این گروه را تشكیل داده بودند. جان هنرکار خود را در این رشته از سن ۱۷ سالگی

شروع کرده است.

نام : Sam

نام خانواد گی : Rivers

تاریخ تولد : 1978

سمت در گروه : گیتار باس

توضیح : او جوانترین عضو گروه است و او در۱۹ سالگی وارد گروه شد.

نام : Leor

نام خانواد گی : Dimant لقب‌ هنری : d.j Lethal

تاریخ تولد : 1973

سمت در گروه : دی جی

توضیح : در یك خانواده فقیر به دنیا اومد . كم كم به اوج رسید.

بازگشت به بالا

ناظر بخش رپ و هیپ هاپ
ناظر بخش رپ و هیپ هاپ

6 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 14 شهريور ماه ، 1389 00:16:46    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ChildrenOf Bodom گروه Children Of Bodom با سبک Power/Speed Metal با صدای خشنوکالیست با آهنگهایی با موضوعاتی همچون مرگ . نفرت . دریاچه بادوم. درگیریهای شخصی برخاسته از کشور فنلاند(شهر اسپو) در سال ۱۹۹۷ پایه گذاری شد وحق امتیاز کارهایشان هم در اختیار شرکت Speinfarm Records هست.اعضای گروهعبارتند از :الکسی لیو - وکالیست و نوازنده گیتار گروه (با سابقه فعالیتدر گروههای ایمپلد نزرین . سینرجی و دای سرپنت کایلات)روپ لاواتا-نوازندهگیتار (با سابقه فعالیت در گروههایی مانند وارمن . ولیتری . استون .والهالا .سینرجی . دمنتیا )یاسکا وارمن-درامر (با سابقه فعالیت در گروههایویرتوسیتی و گس هاوس گاردن)یان مارمن-کیبورد(با سابقه فعالیت در گروههایوارمن . کوتیپیتو و مستر پلن )هنکا تی بلک اسمیت -گیتار باس اعضای جدا شدهاز گروه :الکسی کوپالا-گیتارسامولی میتینن-گیتار باس یانیپیریسوکی-کیبوردگروه فعالیت و تمامی دموهای خودرا تحت عنوان اینرسد روانهبازار کرد. نام گروه از یک قتل افسانه ای در دریاچه بودوم در فنلاندبرگرفته شده. وقتی چهار نوجوان در سال ۱۹۶۰ برای چادرزدن به ساحل دریاچهرفته بودند. سه نفر از آنها در نیمه شب با ضربات چاقو به قتل می رسند ونیلز گوستافسون تنها کسی که جان سالم به در برد . دچار جنون شد و درتیمارستان بستری شد.او گفت که یک قاتل دهشت اور را به چشم دیده . موضوعقتل ناشناخته باقی ماند تا در سال ۲۰۰۳ پلیس فنلاند نیلز گوستافسونرابازداشت کرد .کسی که از نظر آنها بیشترین شباهت را به قاتل داشت.گریم ریپرقاتل ناشناس به عنوان سمبل گروه Children Of Bodom و بر روی کاور آلبومهای گروه نقش بسته است . الکساندر کوپالا گروه را در سال ۲۰۰۳ برای یکزندگی با آرامش ترک گفت . وی یادآور ساخت که تاکنون هیچ تفریحی نداشته وهمه انرژی خود را صرف فعالیت در گروه می کرده.الکساندر پس از مدتی با یکیاز بت های الکسی (یعنی روپ لاتوالا از گروه افسانه ای Stone ) تعویض شد.الکسی در مورد وی گفت: متاسفانه الکساندر دیگر عضوی از HateCrew نیست و میخواهیم بگوییم که هیچ کدورتی بین ما وجود ندارد. ما هنوز نمی توانیم درمورد فعالیت وی تصمیمی بگیریم و وی را توصیف کنیم .وی درک کرد که نمیتواند با ما به کار ادامه دهد .او با فعالیت صد در صد . خود را بسیارناتوان و خسته کرد. او برای بدست آوردن پول این کار را انجام نمی داد .خیلی از طرفداران گروه را بدون او نمی توانند تصور کنند و به طور واضحباید گفت که او مانند بقیه اعضای گروه از بزرگترین ها بود .من از شماطرفداران می خواهم که یه یاد داشته باشید که این امر برای ما اصلا آساننبوده . اما به هر حال ما فردی جدید (که نام وی را بعدها خواهم گفت) را بهگروه و در جای وی قرار دادیم . چون .آنچه مهم است اینست که:Children OfBodom هنوز برای مرگ آماده نیست!پس از انتشار آلبوم Something Wild .الکسی تصمیم بر خودکشی با خوردن قرص های خواب آور گرفت . او یک هفته را تازندگی دوباره در کما گذراند.بر خلاف نظر اکثر مردم سبک گروه به هیچ وجهDeath Metal نیست .بلکه تنه

Shahab ANOBEL

بازگشت به بالا

ناظر بخش رپ و هیپ هاپ
ناظر بخش رپ و هیپ هاپ

6 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 14 شهريور ماه ، 1389 00:18:14    موضوع مطلب: shahab eminem پاسخ همراه با اعلان

گروه Dark Funeral در سال 1993 به وسیله lord ahriman و blackmoon در شهر استکهلم سوئد پایه گذاری شد .

مدتی بعد هم draugen و themgoroth به گروه پیوستند تا dark funeral به یک گروه کامل تبدیل شود .

درژانویه 1994 گروه اولین مینی سی دی خود را به نام dark funeral در استودیوdan swano ضبط کرد و در ماه می همان سال آن را پخش کرد .

گروه بلافاصله بعد ازپخش این آلبوم با شرکت no fashion قرار داد بست و به استودیو dan swano رفت تا اولین آلبوم خود را ضبط کند .

درسال 1995 گروه با استودیو dan swano به توافق نرسید و به همین دلیل بهاستودیو abyss که متعلق به peter tagtgren ( خواننده و گیتاریست گروههایhypocrisy ، abyss و pain ) بود رفت تا آلبوم secret of the black art راضبط کند . این آلبوم به مدیریت peter tagtgren ضبط شد و او آهنگ whenangels forever die را برای گروه نوشت که به این آلبوم اضافه شد .

دراین زمان گروه به اولین فستیوال خود که در شهر برلین به نام black sunانجام شد رفت . گروه در همین سال هم اولین ویدئو کلیپ خود را با نامsecret of the black arts را ضبط کرد که واقعا زیباست .

درژانویه 1996 بالاخره کار ضبط آلبوم secret of the black arts به پایانرسید .که بلافاصله در آمریکا توسط شرکت north America و در لهستان توسطشرکت mystic پخش شد .

دراین زمان emperor magus Caligula که با نام masse brobberg به عنوانگیتاریست و خواننده در گروه hypocrisy فعالیت داشت برای خواندن به گروهپیوست .

پساز این گروه در تور اروپا شرکت کرد که این تور هم war tour نام داشت و درآن گروه دو آهنگ equimanthorn و call from the grave را برای بزرگداشتگروه bathory از این گروه کاور کرد که بعدها در آلبوم in the sign گنجاندهشد .

دومینقسمت از تور war tour در اروپا و با ساپورت گروههای bal sagot و ancientانجام شد . پس از به پایان رسیدن این تور گروه اولین تور خود را در آمریکاو در شیکاگو برگزار کرد که این تور با مراسم شیطانی مثل به صلیب کشیدن خوکو خوردن خون آن به وسیله Caligula خواننده گروه انجام شد .

گروهبار دیگر هم در همان سال در آمریکا توری به همراه گروههای Acheron وdestroyer برگزار کرد که در ماه سپتامبر این تور را که در میانه آن بودکنسل کرد و به سوئد بازگشت تا آلبوم بعدی خود را ضبط کنند .

بعد از این تور گروه که در این زمان به سگهای خیابانی معروف شده بود در توری دیگر به همراه گروه marduk شرکت کرد .

درسال 1998 آلبوم vobiscum satans ضبط شد که بلافاصله بعد از آن گروه درفستیوال سوئد شرکت کرد که یک ماه پس از آن هم در فستیوال دیگری به نامbleed for satan و این بار به همراه گروه cannibal corpse شرکت کرد .

درسال 1999 گروه در تور دیگری در مکزیک اجرا کرد و بعد از آن هم موفق ترینتور خود را در اروپا و به همراه گروه dimmu borgir برگزار کرد . این تورthe satanic inquestion نام داشت .

درسال 2000 با مدیریت peter tagtgren گروه EP به نام teach the childrentoworship satan ضبط کرد که در آن آهنگهایی از گروههای Sodom ، slayer ،mayhem و king diamond کاور شده بود . بعد از این EP گروه در فستیوالی بهنام no mercy به همراه گروههای immortal ، deicide و cannibal corpse شرکتکرد .

درژانویه و فوریه 2001 گروه برای ضبط آخرین آلبوم خود به نام diabolisinterium به استودیو abyss رفت . این آلبوم هم با مدیریت tagtgren و نظارتlars szork درامر hypocrisy ضبط شد .

اعضای گروه dark funeral از ابتدا تا الان :

Lord ahriman : از سال 1993 تا الان گیتاریست گروه است و سابقه فعالیت در گروه wolfen society را دارد .

Emperormagus Caligula : از سال 1995 تا الان خواننده و بیسیت گروه بوده و سابقهفعالیت در گروههای dominion Caligula ، hypocrisy ، obscurity را دارد .

Matte modin : از سال 2000 تا الان درامر گروه بوده و سابقه همکاری با گروههای defleshed ، infernal و nonexust را دارد .

Blackmoon : از سال 1993 تا 1996 گیتاریست گروه بوده و سابقه همکاری با گروههایblackmoon ، infernal ، necrofobic ، war را دارد و صاحب شرکت hellspawnاست .

Draugen : از سال 1993 تا 1994 درامر گروه بوده و سابقه همکاری با گروههای

sigblogt ، svartsyn ، triumphator را دارد .

Themgoroth : از سال 1993 تا 1996 خواننده گروه بوده و سابقه همکاری با گروههای infernal و setherial را دارد .

Equimanthorn : از سال 1994 تا 1996 درامر گروه بوده و سابقه فعالیت در گروه war را دارد .

Alzazmoon : از سال 1996 تا 1998 درامر گروه بوده و سابقه عصضویت در گروههای blakhmoon ، dawn ، infernal و necromicon را دارد .

Typhos : از سال 1996 تا 1998 گیتاریست گروه بوده و سابقه عضویت در گروه infernal را دارد .

Gahnfaust : از سال 1998 تا 2000 درامر گروه بوده و سابقه فعالیت در گروه dominion Caligula را دارد .

Dominion : زا سال 1998 تا 2002 گیتاریست گروه بوده و سابقه عضویت در گروه dominion Caligula را دارد .

بازگشت به بالا

ناظر بخش رپ و هیپ هاپ
ناظر بخش رپ و هیپ هاپ

6 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 14 شهريور ماه ، 1389 00:19:44    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سازهای تشکیل دهنده موسیقی متال و عوامل اصلی موسیقی [آشنایی با سبک های متال , ]

خوب قبل از اینکه وارد بحث بشیم و برسیم به اصل موضوع دوست دارم خیلی مختصر در مورد متال و کمی موسیقی بنویسم ...
در سبک متال به طور متداول 4 نوع ساز هستند که خیلی استفاده میشن و خوراکه این سبکه به قول معروفن که اینا هستند :
Guitar , Drums , Bass
خوبهمون طور که میدونید ما انواع گیتار و باز انواع درامز و انواع بیس داریم.... که تقسیم بندی سازها باز زیر شاخه میشه به این صورت که درامز و بیس وگیتار هر کدوم باز 2 حالت دارند یا Acoustic هستند و یا Electric که درسبک متال از گتیار هر دو نوعش استفاده میشه یعنی هم Acoustic و همElectric که Electric به خاطر افکتهای خاصی که میشه باهاش استفاده کرد دراین سبک متداولتر هستش درامز در این سبک به طور معمول آکوستیک هستش و ازدرامز الکترونیکی استفاده به اون صورت نمیشه.. بیش هم اکثرا الکتریک هستشولی خوب بازم آکوستیکش هم هست که استفاده شه ...
3 عامل اصلی موسیقی ( بنا به نوشته کتاب تفسیر موسیقی از کلاسیک تا دوره معاصر ) اینا هستند :
ملودی - ریتم - هارمونی
پسموسیقی آن چیزی است که این 3 عامل رو داشته باشه حالا در هر سبکی این 3عامل به طور خاص و با سازهای خاصی اجرا میشن و سبکی که این 3 عامل رونداشته باشه میشه گفت موسیقی نیست! پس هر چیزی که ما به عنوان صوت گوشمیدیم موسیقی نیست موسیقی آن چیزی است که این 3 عامل رو حتما داشته باشه.
ملودی چیه ؟
ملودیاز لفظ یونانی ملس ( Melos) به معنای پیوستگی گرفته شده و اگه بخوایمتعریف کنیم عبارت است از اصوات موزون و متوالی است که به گوش انسان مطبوعهستش. ملودی از حس درون انسان حاصل میشه و بیان کننده شادی غم و دیگرحالتهای روحی و درونی انسان هستش . پس با این تفاصیر ملودی یکی از اصلهایمهم موسیقی هستش!
ریتم چیه؟
عبارت از توالی ضربات آهنگ است و برایموزون کردن ملودی موسیقی به کار میرود یعنی ریتم زده میشه و بعد ملودی رویریتم نواخته میشه . باز جمله خوبی در این مورد کتاب تفسیر موسیقی ...نوشته میگه : اهمیت ضرب در موسیقی به اندازه اهمیت وزن در شعر است. خوبنمیخوام وارد بحث تخصصی موسیقی بشیم و انواع وزنها رو شرح بدم چون قبلشباید نتها رو شرح بدم فقط اینو بدونیم که ریتم در زیر ملودی قرار داره واون وزن آهنگ رو حفظ میکنه....
هارمونی چیه ؟
هارمونی در موسیقییعنی همنوازی یعنی اینکه چند ساز ( حداقل دوساز) با هم یه تیکه ای روبزنند حالا به چه صورت به این صورت که یکی از یه نت شروع کنه بزدن ( مثلااز نت می ) و اون یکی از 3-4 نت زیر تر اون همون چیزی که اون یکی سازمیزنه رو شروع کنه بزدن ( مثلا از لا سی ) که با توجه به گاممون هستش کهخارج از اون نباشه... ( گام: توالی 7 نت متوالی هستش که با فواصلی معین ازهم نواخته میشوند ) هارمونی قانون نداره که حالا حتما 3-4 نت بعد تر یاقبل تز! اصلا موسیقی به نظر من قانون نداره و همین بی قانونیش هستش کهقانونی رو براش به وجود میاره ... پس هارمونی خیلی خوبه که تو موسیقی حفظبشه و داشته باشیم . هارمونی ممکنه بین سازهای مختلفی در ارکستر سمفونی همدیده بشه که امکان هم داره دو ساز دقیقا از یه نت با هم یه قطعه ای روبزنند وقتی اینگونه هستش سازهای متلفی با هم ترکیب میشن ... برای مثال درمورد ارکستر و کارهای کلاسیک میتونیم به کارهای استاد هارمونی و کسی که توهارمونی و به کار بردن اون واقعا نابغه بوده و کسی نیست جز یوهان سباستینباخ اشاره کرد ....
هارمونی های بین هارپسیکورد و فلوت و ویولون ازشایعترین هارمونی سازی است که باخ استفاده کرده و اکثر کارهای او دو قطعهیک هارمونی خاصی دارند که انگار دارن دو انسان با هم بعضی وقتها صحبتمیکنند و یا دو بلبل به نغمه سرایی میپردازند .... هارمونی در موسیقیواقعا زیباست و استفاده به جای اون میتونه یه اثر رو در خاطر انسان به یادموندنی تر کنه ....

Shahab ANOBEL

بازگشت به بالا

Masoud جنسیت:پسر
مدیر سایت
مدیر سایت

8 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2639
امتياز: -94399
تشکر کرده: 442
تشکر شده 530 بار در 172 پست
محل سكونت: تهران
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 14 شهريور ماه ، 1389 01:42:34    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دم همگي گرم خسته نباشيد ..... خسته نباشي داش شهاب

بازگشت به بالا

ناظر بخش رپ و هیپ هاپ
ناظر بخش رپ و هیپ هاپ

6 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 14 شهريور ماه ، 1389 12:40:19    موضوع مطلب: shahab eminem پاسخ همراه با اعلان

Masoud مي نويسد:
دم همگي گرم خسته نباشيد ..... خسته نباشي داش شهاب

مرسی داش مسعود

بازگشت به بالا

ناظر بخش رپ و هیپ هاپ
ناظر بخش رپ و هیپ هاپ

6 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 14 شهريور ماه ، 1389 13:34:03    موضوع مطلب: shahab eminem پاسخ همراه با اعلان

هِوی مِتال زیرگونه‌ای از موسیقی راکاست که با جدا شدن شاخه هارد راک از راک آغاز شد. گروه‌ها و نوازندگانیهم‌چون جیمی هندریکس نوازنده ی توانای گیتار، رونی جیمز دیو و گروه‌هاییهمانند لِد زپلین، بِلَک سَبَث و وَسْپ در گسترش و تشکیل این شاخه موسیقیتأثیر داشتند.

سازهای استفاده شده در این سبک موسیقی به طورعمده گیتار برقی، گیتار بیس و درامز هستند که در شاخه‌های مختلف سازهایدیگر همانند ویولن، ویولن‌سل ,كيبورد و گيتار‌های آكوستيك به این مجموعهاضافه می‌شود. پس از گذشت چند سال از تشکیل اولین گروه‌ها در این سبک،متال نه تنها به صورت یک موسیقی قوی بلکه به ساختاری برای بیان عقیده‌هایافراد که معمولاً ساختار اعتراضی داشت مبدل شد. متون قوی و تأثیر گذارپینک فلوید اگرچه در آن زمان در سبک متال اجرا نشدند

اماپایه گذار مکتب اعتراض در موسیقی بودند که توانست هدف اصیل موسقی بلوز راکه از ابتدا با گیتارهای سیاه پوستان شنیده می شد زنده کند. پس از وروداین ساختار به موسیقی متال افراد زیادی با مقاصد سیاسی اجتماعی و فرهنگی ومذهبی شروع به نواختن کردند.

موسیقی هوی متال خود به چند شاخه دیگر گسترش یافت که گاه به این مجموعه «موسیقی متال» یا بطور خلاصه «متال» نیز گفته می‌شود.

از زیر شاخه‌های این سبک می‌توان از:

* بلک متال (انگلیسی: Black metal)
* کلاسیک متال (انگلیسی: Classic metal)
* دث متال (انگلیسی: Death metal)
* دووم متال (انگلیسی: Doom metal)
* فولک متال (انگلیسی: Folk metal)
* گالم متال (انگلیسی: Galm metal)
* گوتیک متال (انگلیسی: Gothic metal)
* گریندکور (انگلیسی: Grindcore)
* انداستریال متال (انگلیسی: Industrial metal)
* نئو-کلاسیکال متال (انگلیسی: Neo-classical metal)
* نو متال (انگلیسی: Nu metal)
* پاور متال (انگلیسی: Power metal)
* پروگرسیو متال (انگلیسی: Progressive metal)
* اسپید متال (انگلیسی: Speed metal)
* سمفونیک متال (انگلیسی: Symphonic metal)
* ترش متال (انگلیسی: Thrash metal)

نام برد.

هویمتال: این سبک در اواسط دهه ۷۰ و پس از نفوذ هارد راک موجود در بریتانیابه امریکا شکل گرفت و در واقع همان هارد راک ولی با سلیقه امریکایی بود کهدر آن‌جا به آن کورد‌های سنگین تر و شعرهای اعتراض‌آمیز‌تر اضافه کردندو سبک جدیدی به نام هوی متال را به وجود آوردند. این سبک ریشه گرفته ازبلوز و راک است که در آن بلوز کمرنگ شده و دیگر فراز و نشیب ریتم‌ها در آناز بین رفته ولی همان اثر روانی و حتی قوی‌تر را در شنونده به وجودمی‌آورد. در این سبک هم مانند بقیه سبکهای راک گیتار نقش محوری دارد.

از گروههای و خوانندگان موفق این سبک می‌شود به این موارد اشاره کرد:
Ozzy Osbourne - Manowar - Black Sabbath - Motorhead - Iron Maiden - WASP

ترش متال Thrash Metal: این سبک را اصلی‌ترین سبک مشتق از هوی متال می‌دانند.گیتاری پرخاش‌گر، سرعتی، تکنیکی، جوی سنگین که عموماً چیزی نا‌موزون وفراتر از ملودی می‌نوازد. چیزی که شاید در اوایل کار با Speed Metal یکسانبه حساب می‌آمد. اما گروههايی مثل متالیکا و مگادث که جزو بهترین‌های اینسبک بودند چیزی فراتر از این را به نمایش گذاشتند که شامل ریفهای قویگیتار بود.

از گروههای موفق و معروف این سبک می‌شود به موارد زیر اشاره کرد:
Megadeth - Metallica - Slayer - Testament - Sepultura - Pantera - Kreator

پاور متال Power Metal: پاور متال سبكی بسيار ريتميك و ملوديك و با سرعت نسبتاً بالا در جمع سبك های موسيقي متال به شمار مي آيد.از ويژگي هاي اين سبك مي توان به آواز بسيار ملوديك با صداي نسبتاً زير وشفاف و در عين حال قوی و قدرتمند، استفاده از گيتار سولوهای هم‌زمان و بهكار بردن Double Bass Drum اشاره نمود. البته گروه هايی نيز چون Childrenof Bodom يا Kalmah موسيقي ملوديك اين سبك را با سبك آوازی موسيقی ملوديكدث متال درآميخته‌اند. فضای اين موسيقی عموماً حالتی حماسی و سرشار ازانرژی دارد و داستان‌های فانتزی از جمله مهم‌ترين تم های مورد علاقهموسيقی‌دانان پاور متال به شمار می‌آيد.
Hammerfall- Blind Guardian - Symphony X - Children Of Bodom - Mob Rules - Iced Earth

دوممتال Doom Metal: سبکی که سهم تکنیک را در آن بسیار بالا می‌دانند. سبکیبسیار آرام، وحشت آور و با یک حس سنگین. از گیتاری سنگین برای القای اینحس در این سبک استفاده می‌کنند. دووم متال دارای چند زیر شاخه میباشد که از آن جمله می توان به: Drone Doom. Funeral Doom. Sludge Doom.Black Doom. Experimental. Death Doom. Traditional Doom. Stoner Doom.Gothic Doom. اشاره کرد. از گروهها و خوانندگان خوب این سبک می‌شود مواردزیر را نام برد:

Morphia - Anathema - Desire - Paradise Lost - MyDying Bride - Dawn of Dreams - Shape Of Despair - Monolithe - Void OfSilence - Khanate - Disembowelment - Unholy - Worship

آلترناتیومتال Alternative Metal: به عقیده بسیاری از کارشناسها Alternative راشاید بتوان مستقل تر از باقی سبکهای متال در نظر گرفت. سبکی که از دل هویمتال که در حقیقت هسته مرکزی موسیقی متال است بیرون آمده است. سبکیکه همان گیتار هوی متال را دارد اما کمی با خواست عمومی منطبق‌تر است. باتوجه به نوع موسیقی که ارائه می‌دهد از سبکهای دیگر متال بیشتر در دیدعموم مطبوع واقع می‌شود. سبکی که در بدو ورودش در بردارنده Garage Punk،Funk، Rap، Industrial و چندی دیگر بود. این سبک را به درست یا غلط گاهNEW METAL و یا AGGRO METAL هم نام می‌برند.ريشه اصلی موسيقي AlternativeMetal برخلاف ساير سبك های اصيل موسيقی متال، در موسيقی Grunge نهفته شدهاست و بدين سبب بسياری آن را به عنوان يك زير شاخه از موسيقی اصيل متالنمی‌شناسند.

از گروههای برجسته این سبک می‌شود به موارد زیر اشاره کرد:
Korn - System Of A Down - Slipknot - Godsmack - Static-X

دثمتال Death Metal: سبکی‌ست که از دل Thrash بیرون آمده است. دارای موسیقیکه سعی بر نشان دادن جنبه‌های مرگ، درد و وحشت از نظام اخلاقي يهودا -مسيحي دارد. موسیقی که اشعار حزن‌انگیز آن با صدای بلند و خشن ادا می‌شود.موسیقی که سرشار از ملودی‌های زیبا و قوی است و از مشخصه‌های آن، سولوهایبا تكنيك و سرعت بالاست و همانند بسياري از شاخه‌هاي متال به مهارت فراواندر نوازندگي احتياج دارد. این موسیقی شاید در دید عموم دارای هوادارانزیادی نباشد، اما جزو قوی‌ترین سبکهای موسیقی متال به حساب می‌آید. اینسبک خود را بی شک مدیون گروه Death می‌داند، به طوری كه چاك شلداينر،پايه‌گذار گروه Death را، پدرخوانده‌ی دث متال می‌نامند.

دث متالشامل زیر شاخه هایی از این قبیل نیز هست: Melodic Death Progressive DeathDeath/Thrash Old School Death ِGrindcore Gore/Death از گروههای موفق اینسبک میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

Death - Morbid Angel - Deicide - Six Feet Under - The Crown - Children Of Bodom - Autopsy - Cannibal Corpse

اینداستریال متال Industrial Metal: سبکی که به خاطر وجود ریتمهای سنگین که به صورت مستمر تکرار می‌شوندو Distortion بالا که یادآور کار یک‌نواخت و پرسروصدای ماشینها در محیطصنعتی است Industrial نام گرفته و تلفیقی از موسیقی Electronic و متالاست. از گروههای موفق در این زمینه به موارد زیر میتوان اشاره کرد :
Rammstein - Marylin Manson - Rob Zombie / White Zombie - Ministry - Devin Townsend

اسپید متال Speed Metal: سبکی که شاید در اوایل دهه ۸۰ جزو پرطرفدارترین مشتقات Heavy به حساب می‌آمد.سبکی که طبق نامش سرعت اصلی‌ترین خصیصه آن به حساب می‌آید. سوزش و خشونتخاص خودش و حمله‌های سریع و دقیق به گیتار دارد. چیزی که به سرعت باThrash قرین شد و گروههای بزرگی مثل Metallica، Slayer، Megadeth وAnthrax از آن سود بردند.

گوتیک متالGothic Metal: سبکی که جو سرد و غم انگیز Goth Rock را با صدای بلند و خشنهوی متال پیوند می‌زند. از ويژگي هاي اين سبك مي توان به استفاده گستردهاز صداي زنان و سازهايي چون ويولون, هارپسيكورد و فلوت اشاره كرد.موسيقي گوتيك متال كه عموماً در گام هاي مينور ساخته مي شود فضايي بسيارملودراماتيك و غمناك دارد. تم هاي عاشقانه و مذهبي و مسائل مربوط به مرگ وپس از مرگ, از موضوعات مورد علاقه موسيقي دان هاي اين سبك به شمار می‌آيد.در بخش هاي نمايشي اين سبك به وفور از عناصر داستان هاي كهن اروپايي مانندجادوگران, خون آشام ها, اژدها و غيره استفاده مي گردد. از گروه های تاثیرگذار در این سبک می توان به این موارد اشاره کرد : Tristania - Moonspell- Ashes You Leave - Havayoth - Draconian - The Sins Of Thy Beloved -Nightwish

بلک متال: نیازی به توضیح بلک متال دیده نشد. اکثراً این نوع موسیقی را می شناسند. بعضی از زیر شاخه های بلک متال عبارتند از :
MelodicBlack Metal. Depressive And Suicidal Black Metal. Raw Black Metal.Noise Black Metal. Ambient Black Metal. Symphonic Black Metal. OldSchool Black Metal. از گروه های معروف در این زمینه می توان به : Mayhem.Dimmu Borgir. Darkthrone. Marduk. Satyricon. Khold. Nargaroth. اشارهکرد.

Shahab ANOBEL

بازگشت به بالا

معتاد Mp3 پرشیا!
معتاد Mp3 پرشیا!

14 تير ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 14 شهريور ماه ، 1389 15:10:27    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

120 اممتیاز داش شهاب

بازگشت به بالا

ناظر بخش رپ و هیپ هاپ
ناظر بخش رپ و هیپ هاپ

6 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 15 شهريور ماه ، 1389 14:19:55    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

http://www.4shared.com/video/bcMm-E_R/Iron_Maiden_-_Flight_Of_Icarus.htm

http://www.4shared.com/video/azLUCFv2/Iron_Maiden_-_The_Trooper.htm

http://www.4shared.com/video/Aj_ARu_i/The_Number_of_the_Beast_-_Iron.htm

http://www.4shared.com/video/vCbIQM2P/030_-_Wasting_Love_-_Iron_Maid.htm

http://www.4shared.com/video/vTjRcRvS/Iron_Maiden_-_Fear_Of_The_Dark.htm

http://www.4shared.com/video/0AU5G5Sx/sodom-the_trooper__iron_maiden.htm

http://www.4shared.com/video/f6GgWjRB/Iron_Maiden_-_Flight_Of_Icarus.htm

http://www.4shared.com/video/lZKOcme8/The_Number_Of_The_Beast_-_Iron.htm

http://www.4shared.com/video/HYml-Nq7/Iron_Maiden_-_The_Trooper.htm

http://www.4shared.com/video/t69z2icl/Iron_Maiden_--_Phantom_of_the_.htm

بچه ها اونایی که نمیتونید کلیک کنید کپی کنید تو قسمت ادرس بار

بازگشت به بالا

معتاد Mp3 پرشیا!
معتاد Mp3 پرشیا!

14 تير ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 15 شهريور ماه ، 1389 14:54:49    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

80 امتیاز

بازگشت به بالا

ناظر بخش رپ و هیپ هاپ
ناظر بخش رپ و هیپ هاپ

6 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 15 شهريور ماه ، 1389 15:43:16    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کلیپ های Slayer

Shahab ANOBEL

بازگشت به بالا

ناظر بخش رپ و هیپ هاپ
ناظر بخش رپ و هیپ هاپ

6 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 15 شهريور ماه ، 1389 15:51:00    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ویدیوهای System Of A Down

Shahab ANOBEL

بازگشت به بالا

معتاد Mp3 پرشیا!
معتاد Mp3 پرشیا!

14 تير ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 15 شهريور ماه ، 1389 16:09:30    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

200 امتیاز داش شهاب

بازگشت به بالا

ناظر بخش رپ و هیپ هاپ
ناظر بخش رپ و هیپ هاپ

6 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 15 شهريور ماه ، 1389 16:20:49    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سری دو ویدیهای

Shahab ANOBEL

بازگشت به بالا

ناظر بخش رپ و هیپ هاپ
ناظر بخش رپ و هیپ هاپ

6 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 15 شهريور ماه ، 1389 16:24:31    موضوع مطلب: Re: پایگاه هوادارن متال و راک/+ System Of A Down سری 2 پاسخ همراه با اعلان

eminem6 مي نويسد:
خب سلام بچه ها پایگاه هوادارن متال رو زدم تا بچه های متال باز مطلباشونو اینجا بزارن البته خودم زیاد متال باز نیسم

با بیوگرافی مرلین منسون شرع میکنیم

مرلين منست متولد 5 جون سال 1969 است . نام واقعي او برين وارنر(Brain Warner) است . اودر خانواده اي متوسط در كانتون زندگي مي كرد . نكته جالب اينكه او در يكمدرسه مذهبي ( مسيحي) تحصيل مي كرد . او در دهه هشتاد براي موسيقي راك نقدمي نوشت و همگان در جريان ايراد گرفتن او از آزي آزبورن و كل كل مرلين بااو و شكست آزبورن هستند . بگذاريد برايتان به نقل از يك مجله داخلي(ايراني) بگويم كه در جلسه كل كل اين دو غول موسيقي راك مرلين در جوابسوالي از سوي آزبورن گفت :(كسي كه خودش را براي موسيقي مي كشد همان بهتركه زنده نباشد ) . و باعث شده كه هم اكنوز آزبورن خانه نشين گردد . منسندر سن 18 سالگي به فلوريدا رفت و شروع كرد به نوشتن داستان و شعر و تلاشكرد كه آن ها را منتشر كند . ولي به اين كار ادامه نداد . بعد از آن باشخصي بنام Scott Mitchell ملاقات كرد كه در آن موقع برايگروهي گيتار مي زد زندگي هنري منسن از آن زمان آغاز شد . منسن نامش را ازمخلوط كردن دو نام آورده است . نام كوچك او يعني مرلين را از نام بازيگرزن معروفي بنام Marilyn Monroe گرفته و نام كوچكش را از يك رهبر مذهبي نچندان معروف بنام Charles Manson گرفتهاست . او در وقت هاي آزادش نقاشي مي كند و مي نويسد. همچنين او داراي يككلكسيون از اعضاي مصنوعي بدن انسان است و به اين كار بسيار علاقه دارد .نام گروه او كه در سال 1990 درست كرد در ابتدا The spooky kids بودولي بعدها گروه او بي نام گشت و تنها نام مرلين منسن ذكر مي شود . خانه اودر لوس آنجلس است كه يك بار هم از آن بعنوان استوديو براي ضبط آهنگ هايشاناستفاده كردند . اصطلاحي براي طرفداران مرلين وجود دارد : Marilyn Manson look كه منظور از آن چشم منسن است كه در آن لنز قرار داده . به هر حال مرلين اولين آلبوم خود را در سال 94 با نام smells like children ارائه كرد . پس از آن هم آلبوم هاي زيادي ارائه كرده . او در هر آلبوم سبك اثر را و نوازندگان را تغيير مي دهد اساسي .
منسن خواننده ايست كه در دهه 90 باظهور ناگهاني خودش روح تازه اي در كالبد در حال زوال موسيقي راك دميد و باصداي سازهايي كه بيشتر به صداي ارواح شبيه بود سبك تازه اي را به دنيايموسيقي معرفي كردند و بعدا اين سبك مورد تقليد گروههاي زيادي قرار گرفت .
منسن يك خواننده ي antichrist استو داراي فلسفه اي منفي باف است(در رابطه با دنيا) كه شايد بي شباهت بهفلسفه ي بودا براي رياضت كشيدن و نيچه يا موريس مترلينگ نباشد به هر حالمگر غير از اين است كه اين دنيا فقط داراي نكات منفي و دروغي بزرگ است ؟به نظر من فلسفه مثبت نگرنسبت به دنيا دروغ است . شايد تنها نكته مثبت ايندنيا مرگ باشد كه به آن خاتمه مي بخشد .
راستي به قدرت خيره كننده اجراهايزنده مرلين منسن توجه كرده ايد ؟ واقعا تسلط خاصي لازم است كه در هنگاماجرا به بداهه كوئي پرداخته قسمت هايي از ترانه هايش را تغيير دهد . واقعاهنجره اي طلايي براي آنچنان اجرايي لازم است .
درباره شعر هاي منسن بايد گفتهميشه در بين اين شعرها با غافلگيري مواجه مي شويم كه انسان را به تفكرمجبور مي كند . همين حالت در ترانه هاي او كاملا مشهود است.

بازگشت به بالا

ناظر بخش رپ و هیپ هاپ
ناظر بخش رپ و هیپ هاپ

6 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 15 شهريور ماه ، 1389 16:26:02    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

یادم رفت بگم System Of A Down

Shahab ANOBEL

بازگشت به بالا

ناظر بخش رپ و هیپ هاپ
ناظر بخش رپ و هیپ هاپ

6 خرداد ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 15 شهريور ماه ، 1389 22:19:57    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

up

Shahab ANOBEL

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

Mp3Persia صفحه اول انجمن -> آنالیز و نقد آهنگ ها

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  بعدي
صفحه 5 از 13

پاسخ سريع:

شکلکهای بیشتر

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)