Google Translate:
دانلود|آهنگ خارجی|کلیپ خارجی|آهنگ رپ|بیت|فول آلبوم|فول موزیک ویدیو|رپ خارجی|هیپ هاپ: Forums

Mp3Persia :: نمايش موضوعات - مقایسه دو منطقه بزرگ رپ جهان East coast و West coast

مقایسه دو منطقه بزرگ رپ جهان East coast و West coast
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  بعدي

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

Mp3Persia صفحه اول انجمن -> خبرها و اتفاقات دنیای موزیک

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  

رپرهای کدامیک رو بیشتر دوست دارید؟؟؟
East coast
18%
 18%  [ 7 ]
West coast
81%
 81%  [ 30 ]
مجموع آراء : 37

نويسنده پيغام

Masoud جنسیت:پسر
مدیر سایت
مدیر سایت

:وضعيت  آفلاین 
8 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2639
امتياز: -94399
تشکر کرده: 442
تشکر شده 530 بار در 172 پست
محل سكونت: تهران
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 25 مرداد ماه ، 1389 02:14:18    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

SaeidBrond مي نويسد:

Masoud مي نويسد:
آره خوب داش سعيد بعضي حرفات متينه ولي ديگه شما خيلي با اطمينان داري فرضيه هاتو ميگي ...

هنوز اون داستان حل نشده .... و اينكه توپك درست 3 ماه بعد از پخش شدن عكس زن بيگي باهاش به كشتن رسيد خودش جاي سئوال مي ذاره

اگه منم يه زماني زن بگيرم عكسشو با دشمنم ببينم اون قدر شاكي ميشه كه هم زنمو ميكشم هم اون دشمنمو ...

البته با اين وجود هم معلوم نيست كه كار بيگي بود .... و تا وقتي هم كه ثابت نشده نبايد قضاوت كرد

درسته داش مسعود من فقط گفتم یک نظریه هستش که فعلا به اثبات نرسیده
ولی خدایی خیلی منطقی هستش
در مورد اون حادثه هم من دقیقا منظورم از دسیسه همین هستش!!!
چون همین عوامل پشت پرده این حرکت رو بهترین فرصت برای رسیدن به اهدافشون دونستند
در ضمن من قبلا خونده بودم و داش مسعود خودتم قشنگ تو بیو بیگی اشاره کردی که توپاک تو مسابقه بوکس تایسون با چند نفر درگیری لفظی داشت که همون چند نفر میتونست از عوامل این دسیسه باشه
در ضمن من درسته که توپاک رو دوست دارم و فوق العاده بهش احترام میزارم ولی اون حرکت توپاک یعنی عکس انداختن با زنش(که بعد از تیراندازی بود) یه جوری بی مرامی هستش که خیلی ها انتقاد کرده بودند
به هر حال این مسئله تقریبا تموم شده هستش و روابط این دو منطقه به حالت عادی برگشته،که اینطوری به نفع رپ جهان هستش،چون رپ دیس زیاد حال نمیده به چند دلیل که یکی از مهمترین دلایلش تکست تک هدفه بودن هستش و اینکه طرف زیاد وقتشو واسه بیت و آهنگ یه کار دیس نمیزاره..

خوب داش سعيد اگه بخوايم قضاوت كنيم هر دوشون تو اين داستان مقصر بودن درسته بعضيا هم اومدن وسط هيزم سوزوندن
ولي خودشونم سوتي زياد دادن
مثلآ وقتي كه توپك تو زندان بود بخاطر درگيري مسلحانه كه باعث مرگ يه دختر بچه هم شد بيگي و پوفي پشت سر توپك خيلي حرف زدن تو روزنامه ها و توپك رو خيلي شاكي كردن از اونور هم توپك خيلي كل خري در آورد و داستان رو خيلي بزرگش كرد
ولي چون هيچي معلوم نشده نميشه نتيجه اي گرفت ..... خدا جفتشونو بيامرزه .. كارشون حرف نداشت انصافآ

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

SaeidBrond جنسیت:پسر
کاربر Ogg
کاربر Ogg

26 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 875
امتياز: 0
تشکر کرده: 123
تشکر شده 203 بار در 49 پست
محل سكونت: Tabriz-Izmir

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 25 مرداد ماه ، 1389 10:01:11    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Masoud مي نويسد:

SaeidBrond مي نويسد:

Masoud مي نويسد:
آره خوب داش سعيد بعضي حرفات متينه ولي ديگه شما خيلي با اطمينان داري فرضيه هاتو ميگي ...

هنوز اون داستان حل نشده .... و اينكه توپك درست 3 ماه بعد از پخش شدن عكس زن بيگي باهاش به كشتن رسيد خودش جاي سئوال مي ذاره

اگه منم يه زماني زن بگيرم عكسشو با دشمنم ببينم اون قدر شاكي ميشه كه هم زنمو ميكشم هم اون دشمنمو ...

البته با اين وجود هم معلوم نيست كه كار بيگي بود .... و تا وقتي هم كه ثابت نشده نبايد قضاوت كرد

درسته داش مسعود من فقط گفتم یک نظریه هستش که فعلا به اثبات نرسیده
ولی خدایی خیلی منطقی هستش
در مورد اون حادثه هم من دقیقا منظورم از دسیسه همین هستش!!!
چون همین عوامل پشت پرده این حرکت رو بهترین فرصت برای رسیدن به اهدافشون دونستند
در ضمن من قبلا خونده بودم و داش مسعود خودتم قشنگ تو بیو بیگی اشاره کردی که توپاک تو مسابقه بوکس تایسون با چند نفر درگیری لفظی داشت که همون چند نفر میتونست از عوامل این دسیسه باشه
در ضمن من درسته که توپاک رو دوست دارم و فوق العاده بهش احترام میزارم ولی اون حرکت توپاک یعنی عکس انداختن با زنش(که بعد از تیراندازی بود) یه جوری بی مرامی هستش که خیلی ها انتقاد کرده بودند
به هر حال این مسئله تقریبا تموم شده هستش و روابط این دو منطقه به حالت عادی برگشته،که اینطوری به نفع رپ جهان هستش،چون رپ دیس زیاد حال نمیده به چند دلیل که یکی از مهمترین دلایلش تکست تک هدفه بودن هستش و اینکه طرف زیاد وقتشو واسه بیت و آهنگ یه کار دیس نمیزاره..

خوب داش سعيد اگه بخوايم قضاوت كنيم هر دوشون تو اين داستان مقصر بودن درسته بعضيا هم اومدن وسط هيزم سوزوندن
ولي خودشونم سوتي زياد دادن
مثلآ وقتي كه توپك تو زندان بود بخاطر درگيري مسلحانه كه باعث مرگ يه دختر بچه هم شد بيگي و پوفي پشت سر توپك خيلي حرف زدن تو روزنامه ها و توپك رو خيلي شاكي كردن از اونور هم توپك خيلي كل خري در آورد و داستان رو خيلي بزرگش كرد
ولي چون هيچي معلوم نشده نميشه نتيجه اي گرفت ..... خدا جفتشونو بيامرزه .. كارشون حرف نداشت انصافآ

خوب داش مسعود مسلما این حوادث هنوز هم خیلی ها رو به فکر برده....
و به قول خودت جواب بعضی از سوال ها نامعلوم هستش و ابهام زیاد داره
من از دوتا شونم خوشم میومد و میاد ولی خیلی دوست داشتم که الان زنده بودند چون بیگی و توپاک تقریبا همسن امینم بودند و الان میتونستند به پیشرفت موسیقی رپ و همینطور قدرتمند شدن این نوع سبک از موسیقی کمک زیادی بکنند ولی افسوس که به خاطر مسایل هیچ و پوچ جون همدیگرو از دست دادند....

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از SaeidBrond تشکر کرده اند East-Coast-4-EvA

CopKiller جنسیت:پسر
مدیر سایت
مدیر سایت

12 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 2784
امتياز: 64442
تشکر کرده: 13
تشکر شده 594 بار در 329 پست
محل سكونت: پلاك13

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 25 مرداد ماه ، 1389 11:08:47    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

AHM-EMINEM مي نويسد:

khodamam مي نويسد:
کلا اگه JAY-Z و FAT JOE (معروف به گوریل سفید) و کل G-UNIT رو از ایست حذف کنیم با باقیشون میشه فاز گرف... مخصوصا DMX و BUSTA و NAS ...

یه خبر خوبم برا ایستیا:

DMX از زندان آزاد شد...البته تا الان که من میدونم...شاید فردا باز یه سر بره...کلا پتانسیل خوبی برا زندانی شدن داره...

ببین...تو آخر سر برا وب ما نظر ندادی...ها....ببین به هود استارز هم بیا...راستی ..بگو قبلا با چه اسمی نویسنده رپ بیسمنت بودی......

دادا تو بد گیر دادیها...آخه من بیام نظر بدم چی میشه ؟ هان...؟

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

مدیر سایت
مدیر سایت

12 ارديبهشت ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 25 مرداد ماه ، 1389 11:13:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

NO_10 مي نويسد:
یعنی نابودیه رپ این دو منطقه واسه کی سود داشت؟ میگن کار همونی بوده که صاحب کمپانی بوده که توپاک باهاش همکاری میکرد

بازم برمیگردیم به همون بحث معروف و قدیمی:

ILLUMINATI

پک و بیگی(؟) برا مبارزه جونشونو گذاشتن/ اما حالا چاقالایی مثه JAY-Z و MADDONA و...ازش استفاده میکنن...

F*CK THIS DOGGY LIFE

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

مدیر سایت
مدیر سایت

12 ارديبهشت ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 25 مرداد ماه ، 1389 11:16:38    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

البته اینو باید اشاره کرد که بر زدن زن بیگی توسط پک بعد اون قضیه بوده...

بازگشت به بالا

کاربر Ogg
کاربر Ogg

26 خرداد ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 25 مرداد ماه ، 1389 11:23:58    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

khodamam مي نويسد:

NO_10 مي نويسد:
یعنی نابودیه رپ این دو منطقه واسه کی سود داشت؟ میگن کار همونی بوده که صاحب کمپانی بوده که توپاک باهاش همکاری میکرد

بازم برمیگردیم به همون بحث معروف و قدیمی:

ILLUMINATI

پک و بیگی(؟) برا مبارزه جونشونو گذاشتن/ اما حالا چاقالایی مثه JAY-Z و MADDONA و...ازش استفاده میکنن...

F*CK THIS DOGGY LIFE

ولی داداشی این بحث الومینیتی پیچیده تر از این حرفاس....
اهداف این حزب خیلی پیچیده تر از اینکه بیاد موسیقی رو درگیر خودش بکنه
الان مهمترین عضو این گروه باراک حسین اوباما هستش و یکی از قدرتمندترین اشراف زاده های دوران رایش سوم از آلمان غربی که اسمش فاش نشده و میگن قدرت فوق العاده ای در آلمان داره تو این حزب هستند

بازگشت به بالا

amir_eshraf
کاربر معمولی!
کاربر معمولی!

5 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 701
امتياز: 102143
تشکر کرده: 27
تشکر شده 279 بار در 141 پست
محل سكونت: شمرون

ارسالارسال شده در: شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 18:56:27    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام بچه های خوب ..... خیلی بحثه مفیدی رو شروع کردید بالاخره مردم تکلیفه خودشونو باید بدونن نمیشه که اینطوری یا east یا west
خوب فکر میکنم که یه یاداوری کوچیک بکنم همه میفهمن دنیا دست کیه!!!!

اولین بار رپ توسط بردهان آمریکایی یا همان کاکاسیاها در حدود 200 سال پیشخوانده شد که به زبان سرخ پوستا وبه صورت اعتراض بود.

بعد ها این شعارها واین اعتراض ها به صورت یک موسیقی یا یک زبان اعتراض توسط یک سیاه دیگر در آمریکای شمالی از نو ساخته شد.ولی این بار 100 سال پیش این اتفاق افتاد ولی این بار این موسیقی نسبت به دفعه یپیش فرق کرده بود و روی یک موسیقی بسیار ساده وبه صورت پاپ که یه کوجولو گفتارش عوض شده بود در آمد.این موسیقی بسیار بین مردم جای گرفت بعدها راک بام گرفت (البته این راک با راک امروزی خیلی فرق داره) و اولینگروهی که راک را باهم به وجود آوردند و ان را به صورت یک کنسرت بزرگ درآوردند گروه (The doors)بودند که چند سال بعد توسط دولت آمریکای شمالیاعدام شدند

بعد ها در 50 سال پیش فردی به اسم توپاک (2pac) رپ را به معنای واقعی کلمه رساند و و برای اولین بار وبا پشتوانه ی مردمی بیان شیوای رپ که به صورت تکه تکه بیان میشد رپ را به صورتبک زبان بین المللی در آورد و با یک موسیقی بسیار سخت ولی در عین حال آرامسبک (hip hop) را پایه گزاری کرد و به عنوان پدر رپ جهان معرفی شد از اینبه بعد رپ معنای متفاوتی گرفت و موضوعات آن هم تغییر پیدا کرد و سبک آن به سمت خود پرستی و انتقاد مستقیم و غیر مستقیم کشیده شد و حدود80% مردم آمریکا و 90% جوانان اروپا را به سمت خود جذب کرد و بعد از کشتن توپاک نه تنها این سبک از بین نرفت بلکه روز به روز پیشرفت می کرد.............

تو داری چیو با چی مقایسه میکنی فکر میکنی چرا ارازل east توپاک و کشتن وقتی یکی میاد با اون استایله قدرتمند رپ میخونه و کله east coast و به چالش می کشه خوب معلومه که میکشنش... ببین آهنگ های 10 ساله پیشه توپاک از کارای آلان رپرای east شاخ تره.... دیگه همه میدونن اگه توپاک و دره نبودن آهنگ های رپ یه چیزی تو مایه های سرود خمینی ای امام بود....
چون tupak بود که hip hop امروزی رو پایه گذاری کرد چون رپ چیزی بیشتر از تند خونیه ساده نبود....
بعدش یه ذره اگه فکر کنید وقتی بهترین رپر جهان eminem(الهی قربونش برم) pruduce آهنگاشو بیشتر dr-dre میکنه و اکثرا هم با رپرای west میپره خوب معلومه west شاخ تره دااااااااااااااااش! mother fuckin west....

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

کاربر Ogg
کاربر Ogg

26 خرداد ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 19:06:12    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

amir_eshraf مي نويسد:
سلام بچه های خوب ..... خیلی بحثه مفیدی رو شروع کردید بالاخره مردم تکلیفه خودشونو باید بدونن نمیشه که اینطوری یا east یا west
خوب فکر میکنم که یه یاداوری کوچیک بکنم همه میفهمن دنیا دست کیه!!!!

اولین بار رپ توسط بردهان آمریکایی یا همان کاکاسیاها در حدود 200 سال پیشخوانده شد که به زبان سرخ پوستا وبه صورت اعتراض بود.

بعد ها این شعارها واین اعتراض ها به صورت یک موسیقی یا یک زبان اعتراض توسط یک سیاه دیگر در آمریکای شمالی از نو ساخته شد.ولی این بار 100 سال پیش این اتفاق افتاد ولی این بار این موسیقی نسبت به دفعه یپیش فرق کرده بود و روی یک موسیقی بسیار ساده وبه صورت پاپ که یه کوجولو گفتارش عوض شده بود در آمد.این موسیقی بسیار بین مردم جای گرفت بعدها راک بام گرفت (البته این راک با راک امروزی خیلی فرق داره) و اولینگروهی که راک را باهم به وجود آوردند و ان را به صورت یک کنسرت بزرگ درآوردند گروه (The doors)بودند که چند سال بعد توسط دولت آمریکای شمالیاعدام شدند

بعد ها در 50 سال پیش فردی به اسم توپاک (2pac) رپ را به معنای واقعی کلمه رساند و و برای اولین بار وبا پشتوانه ی مردمی بیان شیوای رپ که به صورت تکه تکه بیان میشد رپ را به صورتبک زبان بین المللی در آورد و با یک موسیقی بسیار سخت ولی در عین حال آرامسبک (hip hop) را پایه گزاری کرد و به عنوان پدر رپ جهان معرفی شد از اینبه بعد رپ معنای متفاوتی گرفت و موضوعات آن هم تغییر پیدا کرد و سبک آن به سمت خود پرستی و انتقاد مستقیم و غیر مستقیم کشیده شد و حدود80% مردم آمریکا و 90% جوانان اروپا را به سمت خود جذب کرد و بعد از کشتن توپاک نه تنها این سبک از بین نرفت بلکه روز به روز پیشرفت می کرد.............

تو داری چیو با چی مقایسه میکنی فکر میکنی چرا ارازل east توپاک و کشتن وقتی یکی میاد با اون استایله قدرتمند رپ میخونه و کله east coast و به چالش می کشه خوب معلومه که میکشنش... ببین آهنگ های 10 ساله پیشه توپاک از کارای آلان رپرای east شاخ تره.... دیگه همه میدونن اگه توپاک و دره نبودن آهنگ های رپ یه چیزی تو مایه های سرود خمینی ای امام بود....
چون tupak بود که hip hop امروزی رو پایه گذاری کرد چون رپ چیزی بیشتر از تند خونیه ساده نبود....
بعدش یه ذره اگه فکر کنید وقتی بهترین رپر جهان eminem(الهی قربونش برم) pruduce آهنگاشو بیشتر dr-dre میکنه و اکثرا هم با رپرای west میپره خوب معلومه west شاخ تره دااااااااااااااااش! mother fuckin west....

داداش من دیر رسیدی
دیگه تموم این حرف ها بحث شده و تموم شده
در ضمن زیاد واسه ما شاخ بازی در نیار به نفعته!!!

بازگشت به بالا

AHM-EMINEM
کاربر طفل!
کاربر طفل!

10 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 395
امتياز: 6125
تشکر کرده: 18
تشکر شده 107 بار در 45 پست
محل سكونت: Tehran
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 20:03:52    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اگه توپاک زنده بود الان حدود 40 سال و خورده ای داشت....بعد چجوری 50 سال پیش سر در آورد.....یکی جواب بده..شاید توپاک شبعه های دیگه هم داره...هر 20 سال یه توپاک به دنیا میاد.....من خودم به وست رای دادم...ولی این دیگه ته خنده هست.....بعد شاهنشاه امینم با رپر های وست درسته خیلی فیت میده...ولی با ایست هم فیت زیاد داده...نمونش فیفتی سنت ....یا سال 2003 با DMX فیت داده....اگه میخ خوای آهنگشو واسه دانلود بزارم.... بعد اگه میخوای آهنگساز رو نام ببری بنویسی Prod بهرته هست تا این که غلط و چرت بنویسی Prudu..... ..اینا جنبه ی آموزش داشت.....دیگه هم بحث رو دو هفته پیش تموم شده و نتیجه اش اینه : هر کی از هر خواننده ای خوشش میاد به اون گوش بده و به دیگری کاری نداشته باشه...تمام .

آخرين ويرايش توسط AHM-EMINEM در تاريخ شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 20:07:21; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

مدیر سایت
مدیر سایت

12 ارديبهشت ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 20:07:19    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

DMX فرق داره...قضیش با کل ایست جداس...

بازگشت به بالا

کاربر Ogg
کاربر Ogg

26 خرداد ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 20:08:13    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

AHM-EMINEM مي نويسد:
اگه توپاک زنده بود الان حدود 40 سال و خورده ای داشت....بعد چجوری 50 سال پیش سر در آورد.....یکی جواب بده..شاید توپاک شبعه های دیگه هم داره

آقا راست میگه
اوه اوه اوه
عجب سوتی داده.......

بازگشت به بالا

AHM-EMINEM
کاربر طفل!
کاربر طفل!

10 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 395
امتياز: 6125
تشکر کرده: 18
تشکر شده 107 بار در 45 پست
محل سكونت: Tehran
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 20:11:09    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

khodamam مي نويسد:

درسته...من کاملا با حرف شما موافق هستم..ولی تو آلبوماش از سبک East Coast HipHop هم استفاده کرده....

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

کاربر Ogg
کاربر Ogg

26 خرداد ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 20:15:59    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

khodamam مي نويسد:

آخه دوست عزیز چرا این حرف رو میزنی؟؟؟؟؟
دی ام ایکس ایست کوستی نیستش پس افغانی هستش؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
در ضمن واسه امینم هیچکدوم از مناطق فرق نمیکنه
امینم بود که دست و بال فیفتی رو گرفت و کشوندش بالا...
پس واسه اون نیویورک و لوس آنجلس فرقی نداره
دوستان اگه خواستن برن کنسرت پرعظمت مارشال مترز رو در سالن مدیسون اسکوئر پارک نیویورک گیر بیارن و تماشا کنن
امینم از نیویورک خیلی خوشش میاد و تو کنسرتشم رسما اعلام کرد که رپ تو نیویورک متولد شده ؛حالا خوب شد دوستمون گفت فهمیدی
تا حالا نمیدونستم رپ رو سرخ پوستا به وجود آورده
راستی اینم اسم اون کنسرت معروف امینم تو مدیسون نیویورک
Eminem Live From New York
من آدمی هستم که 99 درصد حرفام مستنده
حالا انتخاب با شماست

بازگشت به بالا

pooya
کاربر آماتور!
کاربر آماتور!

13 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 71
امتياز: 160
تشکر کرده: 5
تشکر شده 5 بار در 3 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 22:09:07    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

تا Dr.Dre و shady Aftermath زنده س Westcoast تو آسموناس !!!!!!!!

بازگشت به بالا

ali_fire جنسیت:پسر
کاربر پادو!
کاربر پادو!

4 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 235
امتياز: 279
تشکر کرده: 1
تشکر شده 19 بار در 18 پست
محل سكونت: Ghetto

ارسالارسال شده در: شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 23:14:16    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ای بابا باز که شروع کردین!؟!
داش سعید اون نظر بالاییت یجوری بود من احساس کردم میخواستی بگی کل کل این تاپیکو تو و Eastبردین!!!

اتغفرالله!!!

شروع کنم!؟! خودتون ول کنین!

پرچم Pac تا آخر دنیا بالاس!!Until Tha End Of Time

MaKaVeli LiveZ On

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo

seven
کاربر ریغو!
کاربر ریغو!

30 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 4
امتياز: 2
تشکر کرده: 0
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 23:32:04    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

mosalaman malome west shakhtare vali east ro ba g=unit nabayad das kam gereft .shoma ham behtare be dasto pa ham nabichid eshgho halo kasa dg mikonan shoma ghose mikhorid.polo kas dg paro mikone shoma ghose mikhorid :D

بازگشت به بالا

کاربر Ogg
کاربر Ogg

26 خرداد ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 23:32:27    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ali_fire مي نويسد:
ای بابا باز که شروع کردین!؟!
داش سعید اون نظر بالاییت یجوری بود من احساس کردم میخواستی بگی کل کل این تاپیکو تو و Eastبردین!!!

اتغفرالله!!!

شروع کنم!؟! خودتون ول کنین!

پرچم Pac تا آخر دنیا بالاس!!Until Tha End Of Time

MaKaVeli LiveZ On

داش علی من اگه بخوام کل کنم قفلتون میکنمااااااااااااااااااااااااا

من تو وست فقط و فقط توپاک و دری و کیوب رو قبول دارم
بقیه بهتره برن با کتی پری و عجوزه ها فیت بدن

ولی تو ایست تا 90 درصدشونو قبول دارم

بیگی
ناس
باستا
فیفتی
بنکس
فت جو
موس دف
دی ام ایکس
جی زی
دریک
اریک
گنگ استار
و....

تازه هر وقت احساس گندگی بهتون دست داد یه سری به لینک زیر بزنید

http://www.city-data.com/forum/city-vs-city/611256-westcoast-rap-vs-eastcoast-rap-one-2.html

بازگشت به بالا

akon-konvict
کاربر Ogg
کاربر Ogg

8 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 965
امتياز: 8549
تشکر کرده: 11
تشکر شده 74 بار در 10 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 23:35:21    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من نمی دونم این داش ما همش لینک میده

بازگشت به بالا

کاربر Ogg
کاربر Ogg

26 خرداد ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 23:45:53    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

akon-konvict مي نويسد:
من نمی دونم این داش ما همش لینک میده

دوست عزیز لطفا اسپم نده

بازگشت به بالا

awaw
کاربر ریغو!
کاربر ریغو!

31 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 1
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 31 مرداد ماه ، 1389 11:22:09    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

shoma ha bahalin

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

Mp3Persia صفحه اول انجمن -> خبرها و اتفاقات دنیای موزیک

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  بعدي
صفحه 9 از 10

پاسخ سريع:

شکلکهای بیشتر

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)