Google Translate:
دانلود|آهنگ خارجی|کلیپ خارجی|آهنگ رپ|بیت|فول آلبوم|فول موزیک ویدیو|رپ خارجی|هیپ هاپ: Forums

Mp3Persia :: نمايش موضوعات - بررسي اهنگ هاي البوم ريكاوري امينم (talking 2 myself)

بررسي اهنگ هاي البوم ريكاوري امينم (talking 2 myself)
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5  بعدي

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

Mp3Persia صفحه اول انجمن -> آنالیز و نقد آهنگ ها

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

AHM-EMINEM
کاربر طفل!
کاربر طفل!

:وضعيت  آفلاین 
10 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 395
امتياز: 6125
تشکر کرده: 18
تشکر شده 107 بار در 45 پست
محل سكونت: Tehran
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 31 تير ماه ، 1389 21:48:56    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اگه مگان فاکس دختر پیغمبر هم باشه خیلی مغرور هست . من از این جور آدم ها خوشم نمیاد . دوما درسته مگان فاکس دختر زیابیی هست ولی این مغرور بودنش کل زبایی رو از بین میبره . سوما گفتی اگه میتونستی شب با این ها بخوابی این حرف ها رو نمی زدی. ....من از وقتی که امینم گوش میدم یه چیزی تا حدودی به وجود من نفوذ کرده ..اونم حس SlimShady بودن هست...این حس چند تا چیز رو برات میاره... 1- تنفر از جنس مونث ( نمی گم من از دختر بدم میاد ولی سعی می کنم خوشم نیاد ..چون امینم سر لوحه من هست ) 2 -به دیگران کاری نداشته باشم ( کار خودم رو انجام بدم کاری به کار دیگران نداشته باشم ) 3- خیلی به دیگران اعتماد نکنم ( به این معنی هست که زیاد از حد معمول حتی به بهترین دوستم اعتماد نکنم ) و یه سری چیز دیگه..من تا حدودی سعی کردم این خصوصیات رو در خودم ایجاد کنم...چون این چیزی هست که خواننده مورد علاقه من یعنی امینم به من میگه....بحث تمام ..نمی خوام تاپیک به این خوبی قفل بشه...

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

Mehrad
کاربر پادو!
کاربر پادو!

9 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 245
امتياز: 1248
تشکر کرده: 5
تشکر شده 78 بار در 18 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 31 تير ماه ، 1389 21:53:24    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

AHM-EMINEM مي نويسد:
اگه مگان فاکس دختر پیغمبر هم باشه خیلی مغرور هست . من از این جور آدم ها خوشم نمیاد . دوما درسته مگان فاکس دختر زیابیی هست ولی این مغرور بودنش کل زبایی رو از بین میبره . سوما گفتی اگه میتونستی شب با این ها بخوابی این حرف ها رو نمی زدی. ....من از وقتی که امینم گوش میدم یه چیزی تا حدودی به وجود من نفوذ کرده ..اونم حس SlimShady بودن هست...این حس چند تا چیز رو برات میاره... 1- تنفر از جنس مونث ( نمی گم من از دختر بدم میاد ولی سعی می کنم خوشم نیاد ..چون امینم سر لوحه من هست ) 2 -به دیگران کاری نداشته باشم ( کار خودم رو انجام بدم کاری به کار دیگران نداشته باشم ) 3- خیلی به دیگران اعتماد نکنم ( به این معنی هست که زیاد از حد معمول حتی به بهترین دوستم اعتماد نکنم ) و یه سری چیز دیگه..من تا حدودی سعی کردم این خصوصیات رو در خودم ایجاد کنم...چون این چیزی هست که خواننده مورد علاقه من یعنی امینم به من میگه....بحث تمام ..نمی خوام تاپیک به این خوبی قفل بشه...

مگان چیه بی سواد

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

MORIDARK جنسیت:پسر
داره میره بالا!
داره میره بالا!

2 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 2045
امتياز: 20650
تشکر کرده: 138
تشکر شده 219 بار در 62 پست
محل سكونت: SHiRaZ
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 31 تير ماه ، 1389 21:53:50    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بر بچ حاشيه درست نكنيد اين تاپيك مخصوص استاد امينم نه....

پس بحث تموم كسي دزدي نكرده

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

Sherlock-Holmes
حالا تازه کاربر!
حالا تازه کاربر!

27 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 619
امتياز: 2348
تشکر کرده: 24
تشکر شده 55 بار در 32 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 31 تير ماه ، 1389 21:55:31    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

AHM-EMINEM مي نويسد:

خوب خواننده ی مورد علاقت فقط خوب میخونه اونم نه اونجور که گندش کردن تو ایران و گرنه کسخل تشریف دارن و اخلاق و شخصیت درست و حسابی نداره که الگوت قرار دادیش

بازگشت به بالا

amir_eshraf
کاربر معمولی!
کاربر معمولی!

5 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 701
امتياز: 102143
تشکر کرده: 27
تشکر شده 279 بار در 141 پست
محل سكونت: شمرون

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 31 تير ماه ، 1389 21:57:59    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

زنده باد eminem بهترین رپر دنیا....!!! آلبوم recovery تو این دو سه سال که واقعا hip hop داشت به گا میرفت یه جورایی واسه رپرای آمریکایی و آشغالایی مثله 50 cent که در حال حاضر من hosein mokhte رو از 50cent بهتر میدونم خط و نشون کشید... و به جرات میگم تو 2 سال اخیر بهترین آلبوم hip hop بوده...... eminem یجورایی کیرشو کرد تو کس ننه رپرای west coast... البته دور از جون سلطان رپ tupak shakur amaru ,

. . . . . . .
. . . . . .

[/

بازگشت به بالا

AHM-EMINEM
کاربر طفل!
کاربر طفل!

10 ارديبهشت ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 31 تير ماه ، 1389 22:16:23    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

جناب دیگه خیلی الگو من هم نیست سعی کردم بعضی از اخلاق هامو شبیه اون کنم..بعد آقای زنده باد امینم ..من هم طرفدار امینم هستم ولی نباید یادمون بره کی امینم رو از اول ساپورت کرد کسی جز Dr.Dre نبود..اون هم رپر West Coast هست..دوما امینم زیاد با West Coast یا East Coast کاری نداره...داره راه خودشو میره...

آخرين ويرايش توسط AHM-EMINEM در تاريخ جمعه، 1 مرداد ماه ، 1389 09:18:48; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه

بازگشت به بالا

SaeidBrond جنسیت:پسر
کاربر Ogg
کاربر Ogg

26 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 875
امتياز: 0
تشکر کرده: 123
تشکر شده 203 بار در 49 پست
محل سكونت: Tabriz-Izmir

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 31 تير ماه ، 1389 22:35:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

الکی چرا دارین شایعه میسازین!!!!!!!!!!!!
تو وست کوست رپرایی مثله:
توپک شکور و دری و ایگزیبیت و آیس کیوب و اسنوپ داگ و گیم و داگ پوند و ... هستش
تو است کوست هم:
نوتوریوس و باستا رایمز و دریک و فت جو و جی زی و ناس و ...
امینم با تمام این رپرا رابطه خوبی داشته و داره

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo

4kbobo
کاربر طفل!
کاربر طفل!

15 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 416
امتياز: 617
تشکر کرده: 73
تشکر شده 43 بار در 18 پست
محل سكونت: hame ja o hich ja
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: جمعه، 1 مرداد ماه ، 1389 10:49:18    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

پس داداش نميدوني بدون كه چند روزه lilwayne آزاد شده گفته ميخواد ديگه فقط رو 2تا البوم جديدش كار كنه....

بازگشت به بالا

amir_eshraf
کاربر معمولی!
کاربر معمولی!

5 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 701
امتياز: 102143
تشکر کرده: 27
تشکر شده 279 بار در 141 پست
محل سكونت: شمرون

ارسالارسال شده در: جمعه، 1 مرداد ماه ، 1389 12:08:37    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من این حرف و قبول ندارم که dr. dre امینمو ساپورت میکرد.. از حق نگذریم dr. dre هم دوره توپاک بود همه ام میدونن رپ gangsta با 2pac و dre بود که این جوری ترکوند .. یعنی این دوتا تو گسترده کردن رپ خیلی تاثیر داشتن... اما یه تفاوت گنده ای بین 2pac و dre بود اونم این که توپاک رپر غولی بود dre هم producer گنده ای بود.. به نظر من dre اگه فقط می خواست رپ بخونه عمرا اینقدر معروف نمیشد.. چون dre رپر غولی نیست آهنگسازه غولی..
اگرم یادتون باشه اکثر تلاششو گذاشته رو bussines و prod. یعنی زیاد تو کار آهنگ بیرون دادن نیست.. همیشه ام تو کیلیپ ها به صورت مهمان حضور داره ... این دوستمون که گفت اگه dre مارشال و ساپورت نمیکرد گنده نمیشد فکر میکنم بر عکس گفت اگه مارشال نبود dr.dre الان فراموش شده بود..
چون اکثر بیت های خوبش واسه em بوده اونم 70% موفقیتش وایسه vocal خوبه مارشال مترز بوده....
بازم میگم زنده باد eminem.....

. . . . . . .
. . . . . .

[/

بازگشت به بالا

Amir جنسیت:پسر
مدیر سایت
مدیر سایت

8 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2680
امتياز: -7091
تشکر کرده: 57
تشکر شده 308 بار در 68 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 1 مرداد ماه ، 1389 12:22:11    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

امير جان به سايت خوش اومدي
منم باهاش موافقم دكتر اصلا خوب رپ نميكنه اگذ هم دقت كنيد تو آلبوماش تقريبا 80 درصرد كاراش فيت هست

بازگشت به بالا

Masoud جنسیت:پسر
مدیر سایت
مدیر سایت

8 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2639
امتياز: -94399
تشکر کرده: 442
تشکر شده 530 بار در 172 پست
محل سكونت: تهران
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: جمعه، 1 مرداد ماه ، 1389 12:56:34    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Eminem از اون رپر هايي كه روي West و East زياد تعصبي نيست ولي خودش واسه West هستش ديگه همه مي دونند .

Dr.Dre انصافآ كارش درسته از اون كسايي هستش كه به گردن هيپ هاپ حق داره از همون روزاي اول تا الان داره همه رپر ها رو ساپورت مي كنه

خيلي ها هم اونو شاخ تر از 2Pac مي دونند ولي من به شخصه اينو قبول ندارم ولي اينو ديگه همه كسايي كه تو كار هيپ هاپ هستند مي دونند كه Dre خيلي زحمت واسه كسايي مثل 50 و Game و Em كشيده تا به اينجا برسند ..... و اتفاقآ تو اين بحران روحي كه Em 2 سالي گرفتارش بود Dre خيلي بهش كمك كرد تا خودشو بكشه بالا و آلبوم Recovery رو جمع كنه ....

اگه بخواين Dre رو هم ببريد تو حاشيه كه ديگه خيلي بي انصافيد ..... واقعآ كارش درسته مخصوصآ تو آهنگسازي كه ديگه شماره يكه تو خوندن هم من با استايلش خيلي حال مي كنم

مطمئنآ آلبوم جديدش غوغايي بپا كنه ...

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

AHM-EMINEM
کاربر طفل!
کاربر طفل!

10 ارديبهشت ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: جمعه، 1 مرداد ماه ، 1389 13:08:51    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اول بگم من طرفدار سر سخت امینم هستم .دوما

اولین آلبوم امینم که خود امینم به تنهایی این آهنگ سازی کرده بود که تا سال 1995 روش کار شد و زمان رلیز آلبوم تو سال 1996 افتاد ..اسم آلبوم بی نهایت بود...این آلبوم فروش فوق العاده کمی داشت..چون به علت کیفیت بد آهنگ ..و آهنگ سازی معمولی....اما سال 1999 .........در سال ۱۹۹۸، امینم اولین آلبوم سرو سامان یافتهٔ خود به نام «اسلیم شیدی ال پی» -که شدیداً تحت حمایت دکتر دره بود- را منتشر ساخت. به گفتهٔ بیلبورد، این آلبوم «سالهای روشن پیش رو و ساختاری بود که او از قبل انتظارش را می‌کشید». آلبوم در بین آلبوم‌های سال ۱۹۹۹ به مشهور شدن ادامه داد تا جایی که انتهای سال سه جایزه پلاتینیوم دریافت کرد.من نگفتم امینم نمی تونست..گفتم امینم رو بیت های خوف دکتر دره با بهترین استایل خودش خوند...یه بیت خوف به همراهی یه استایل فوق العاده باعث مشهور شدن امینم شد...تو این چند سال اخیر امینم سعی کرد علاوه بر استایل قوی ..آهنگ سازی خودش رو قوی کنه..که تونست این مار رو انجام به امینم آهنگ Like Toy Soldier ...با آهنگ سازی امینم بود.....یه دکتر دره برای چی اینقدر شهرت داره؟ از سال 1986 دکتر با Ice Cube چند تن دیگه یه گروه بنام N.W.A تشکلی دادند که سال 1991 منحل شد..این گروه هنوز هم به عنوان گروه خطرناک و گنگستری معرفی میشه...بعد امینم خیلی اهل آهنگ سازی نیست..امینم تو آلبوم Encore و The Eminem Show یه چند تا ترک رو آهنگ سازی کرد...دیگه الکی از خودتون حرف درنیارید......... بعد از نظر امینم که تو مصابحه های خودش گفته بهترین آهنگی که امینم خیلی دوست داره این آهنگ هست... Forgot About Dre هست.....امینم تنها خواننده ای که واقعا از آهنگاش لذت می برم..بخاطر همین هم اینقدر مطالب تو اینترنت در مورد امینم خوندم که کسی نمیتونه الکی واسه من از این حرف بزنه...دیگه احتیاجی نیست جواب بدید چون اصلا حوصله این جور کار ها رو ندارم....

منبع الکی از خودم حرف در نمیارم...از منبع های معتبر خارجی میگم...

بازگشت به بالا

AHM-EMINEM
کاربر طفل!
کاربر طفل!

10 ارديبهشت ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: جمعه، 1 مرداد ماه ، 1389 13:12:16    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اصلا کسانی که مشکل دارند برن سایت معتبر ویکی پدیا ..سرچ کنن Dr.Dre ...اولین چیزی که نوشته ..اینه که اون کاشف رپر های مثل امینم و فیفتی و اسنوپ هست...حتی دره سر اسنوپ یکمی با توپاک مشکل پیدا کرده بود..چون یه دادگاهی برای اسنوپ داگ برگذار شده بود..که اگه دکتر دره شهادت میداد اسنوپ آزاد میشد...اما دکتر دره این کار رو نکرد بخاطر همین توپاک تو یکی از آهنگاش در مورد این حرف میزنه....

بازگشت به بالا

AHM-EMINEM
کاربر طفل!
کاربر طفل!

10 ارديبهشت ماه ، 1389
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: جمعه، 1 مرداد ماه ، 1389 13:19:08    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من فقط از یه چیز نارحتم که اینه دکتر دره داره آخرین آلبومش رو بیرون میده...شاید خیلی از شما پسر دکتر دره یعنی Curtis Young ...این پسر یادگار دکتر دره هست...این پسر بیشتر سبک لاو کار می کنه .... مثل باباش هیپ هاپ رو جدی نمیگیره ...خیلی کار بیرون نمی ده..قرار بود یه آلبوم بیرون بده که خبری ازش نیست...فقط بگم که دکتر دره بعد از مرگ دو تا از برادراش Jerome و Tyree و مرگ یکی از پسراش بر اثر مصرف زیاد مـرفین و هـروئین ..کلی بد بختی کشیده...زندگی پر دردسری داشته حتی از توپاک هم بد تر بوده...

بازگشت به بالا

puya جنسیت:پسر
کاربر ریغو!
کاربر ریغو!

11 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 29
امتياز: 203
تشکر کرده: 3
تشکر شده 2 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 1 مرداد ماه ، 1389 19:37:31    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

آخه چقدر اینا کس میگن !! اولا قبل از اینکه راجع به Dre صحبت کنم باید بگم کیرم تو کون Megon Fox که در حد کیر Eminem هم نیست و اگه قرار باشه تو کلیپ حضور داشته باشه فقط واسه اینه که یه حال و هوایی به کلیپ بده و مخاطبو سرحال کنه !! یه جنده ای بیش نیست که میتونین فیلمای سوپرشو تو اینترنت پیدا کنین و معلوم نیست به چند نفر پا داده !!!!!
اما راجع به Dre باید بگم که وقتی Eminem توی سطل آشغال می خوابید و وقتشو به کل کل با 2 تا پچه تو خیلبون اختصاص میداد Dre با N.W.A داشتن پولارو پارو میکردن و hiphop رو با افتخار تمام جهانی کردن !! وقتی Eminem داشت از زیر باتوم 2 تا پلیس در میرفت تا گاییده نشه Dre با Snoop و ice cube به طور مستقیم و علنی تو آهنگاشون به پلیس فحش خارومادر میکشیدن !!!!!! این Dre بود که Eminem رو از اون آشغال دونی بیرون آورد و بردش استودیو و سرمایه در اختیارش قرار داد تا Eminem خودش رو به دنیا معرفی کرد و الان ما اونرو میشناسیم !!! Eminem فقط یکی از ده ها نفریه که Dre کشف کرده !!

فقط اینو بهت بگم : مطمئن باش اگر dre نبود Slim shady هم وجود نداشت !!!!!!

بازگشت به بالا

MORIDARK جنسیت:پسر
داره میره بالا!
داره میره بالا!

2 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 2045
امتياز: 20650
تشکر کرده: 138
تشکر شده 219 بار در 62 پست
محل سكونت: SHiRaZ
 حالت شخصی من:

ارسالارسال شده در: جمعه، 1 مرداد ماه ، 1389 19:38:24    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

Sherlock-Holmes
حالا تازه کاربر!
حالا تازه کاربر!

27 ارديبهشت ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: جمعه، 1 مرداد ماه ، 1389 20:12:49    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

puya مي نويسد:
آخه چقدر اینا کس میگن !! اولا قبل از اینکه راجع به Dre صحبت کنم باید بگم کیرم تو کون Megon Fox که در حد کیر Eminem هم نیست و اگه قرار باشه تو کلیپ حضور داشته باشه فقط واسه اینه که یه حال و هوایی به کلیپ بده و مخاطبو سرحال کنه !! یه جنده ای بیش نیست که میتونین فیلمای سوپرشو تو اینترنت پیدا کنین و معلوم نیست به چند نفر پا داده !!!!!
اما راجع به Dre باید بگم که وقتی Eminem توی سطل آشغال می خوابید و وقتشو به کل کل با 2 تا پچه تو خیلبون اختصاص میداد Dre با N.W.A داشتن پولارو پارو میکردن و hiphop رو با افتخار تمام جهانی کردن !! وقتی Eminem داشت از زیر باتوم 2 تا پلیس در میرفت تا گاییده نشه Dre با Snoop و ice cube به طور مستقیم و علنی تو آهنگاشون به پلیس فحش خارومادر میکشیدن !!!!!! این Dre بود که Eminem رو از اون آشغال دونی بیرون آورد و بردش استودیو و سرمایه در اختیارش قرار داد تا Eminem خودش رو به دنیا معرفی کرد و الان ما اونرو میشناسیم !!! Eminem فقط یکی از ده ها نفریه که Dre کشف کرده !!

فقط اینو بهت بگم : مطمئن باش اگر dre نبود Slim shady هم وجود نداشت !!!!!!

اولا اینکه تنها کسی که سوپرش پخش نشده تو نت همین مگان هست اگه تو تونستی یه دونه از فیلماش رو برای من تو همین تاپیک بذاری من اسمم رو عوض میکنم در ضمن امینم یه بار دست به خود کشی هم زده که جون سالم به در برده و اگه دره و هیپ هاپ نبودن مطمئن باشید امینم بخاطر مشکلات زندگیش تا الان مرده بود چون دوباره دست به خود کشی میزد حالا بعد از این همه موفقیتی که از هیپ هاپ به دست اورده و جریان زندگیش عوض شده میگه Fuck You Hip Hop میدونید به این ادم چی میگن » لاشی !

و اینکه داداش اسنوپ تو N.W.A نبود Easy-E تو گروه بود و اگه الان رپ جهانی شده و جزو یکی از محبوبترین سبک های دنیاس بخاطر همین اهنگهای سیاسی N.W.A و Public Enemy هستش که کل سیاه پوست های امریکا پشت اینا بودن نه بخاطر کس و شرهای امینم که زندگی کیریش رو تو همه ی اهنگها به تصویر میکشه و دیگه ما رو گاییده و میتونم بگم تنها کسی که زندگی این رو نمیدونه خواجه حافظ شیرازیه !

بازگشت به بالا

کاربر ریغو!
کاربر ریغو!

11 تير ماه ، 1389
تشکر شده 2 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 1 مرداد ماه ، 1389 20:23:26    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

داداش اگه دقت کنی من نگفتم Snoop تو NWA بود. گفتم با Dre و ice پلیسو گاییده بودن !!!
در مورد Megon Fox هم مطمئن نیستم !! با اینکه چیزه خوبیه ولی تخم Em هم نیس چون Em صد تا مثل اینو کرده گذاشته زیر خایه اش !!!!! ارزش نداره زیاد راجع بهش صحبت کنیم !!!!!

بازگشت به بالا

Sherlock-Holmes
حالا تازه کاربر!
حالا تازه کاربر!

27 ارديبهشت ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: جمعه، 1 مرداد ماه ، 1389 20:31:01    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

puya مي نويسد:
داداش اگه دقت کنی من نگفتم Snoop تو NWA بود. گفتم با Dre و ice پلیسو گاییده بودن !!!
در مورد Megon Fox هم مطمئن نیستم !! با اینکه چیزه خوبیه ولی تخم Em هم نیس چون Em صد تا مثل اینو کرده گذاشته زیر خایه اش !!!!! ارزش نداره زیاد راجع بهش صحبت کنیم !!!!!

اگه نمیدونی پس الکی حرف در نیار که سوپرش ریخته و از اینجور حرفا چون این مثل پاریس هیلتون و بریتنی بقیه فیلماش پخش نشده که جنده ی اعلنی بشه در کل من از مگان خوشم میاد و در هر حالت به کون سفید ترجیحش میدم !

بازگشت به بالا

کاربر ریغو!
کاربر ریغو!

11 تير ماه ، 1389
تشکر شده 2 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 1 مرداد ماه ، 1389 20:36:15    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

باشه بابا !!!!!!! سر یه داف ببین چه بحثی شده !!!

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

Mp3Persia صفحه اول انجمن -> آنالیز و نقد آهنگ ها

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5  بعدي
صفحه 3 از 5

پاسخ سريع:

شکلکهای بیشتر

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)